Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Zidana nema zime za njega.
Benzema je najpocjenjeniji napadac na svijetu, jeste u losoj formi i zna se izmasiti ko niko, ali rijetko koji napadac ima pozicioniranje ko on, pregled igre, pasove, drzanje lopte, za ronalda idealan napadac i zbog toga i nije prodan iz reala...covjek je 4-5 najbolji strijelac lige prvaka svih vremena.
Upravo tako, nego mnogi misle alo ne daje golova kao Messi & Ronaldo ili Suarez odmah je nikakav, a pojma nemaju koliko je bitan u napadu za CR...
Sexy benzemq
Evo sad bas citam da je Celta de Vigo kaznjena od Spanskog saveza zbog toga sto im je na utakmicama bilo samo 17000 gledalaca. Kod nas Borac-Celik bila najposjecenija na prostorima bivse Jugoslavije, prije par mjeseci sa 6500 posjetilaca.
@milorad Pa i Svicarska ima oko 8m stanovnika,dakle duplo vise od BiH ali Basel ima prosjek 30.000, Bern u hokeju svaku tekmu gleda 17.000 ljudi,Rapreswil u drugoj hokejaskoj ligi ima prosjek 5.000 gledaoca itd. Nije ni Skotska npr.za nas Kina ali pogledaj koliko Celtic ima posjetu. KVALITET je u pitanju rodjace.
@MiloradIzetbegoni Vigo ima 300000 stanovnika. Ne ide sva Spanija na tu utakmicu.
Odštetna klauzula 3 litre sopstvene krvi i jedan bubreg, ahahahahaah koja preseravanja
ovo je postalo tolko preseravanje da nema dalje
Ovo prelazi sve granice, znam da se to radi da nebi igrac otisao tek tako... ali za igraca preko 30 godina, koji nije medju top 5 fudbalera svijeta, da se toliki novac stavi, jer apsurdno. Treba uvesi sistem, salary cap.. gdje jedna ekipa ima maximum sto se tice koliko smije da plate daje igracima..
Jel vam malo milijardu? Trebali ste 5 napisati.
Ajde vala bar su jedan prelazni rok preskocili bez dovodjenja neke 'zvijezdice' ,lijepo za promjenu
zasto
Na kojim su oni svi drogama?!
E prde metla ...milijardu eura - milijardu metli