Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podatak pokazuje da se uzme u obzir i njegove povrede ove sezone. Da je upravo Benjamin Colic u zadnih 4,5 godine najstandardniji mladi talentovani igrac na poziciji desnog beka !
Prosli su tvojiii vozoviiiii
Poznata je cinjenica da ti je receno da trazis novi klub...
svi hoće u hajduk,spor si čola daj bože da odeš da se finansijski obezbijediš i zadnji ti je voz,al spor si malo više sportskog života mani se stvari koje nisu sportske
upravo tako NIKAKO kladionice binga piva i gluposti...izguraj sad maximalno ozbilno imas dijete i ljubav svog zivota Zelju....ako ostanes okreni list i vrati se kakav si i bio!!!
Stvarno me nije briga Čoliću.
Pa sto citas i komentarises?samo zaobidjes tekst i rjesila si svoj problem. Ili te benjo ispalio pa ti ovo jedinstvena prilika da se javis.