Pojačanja u Liverpoolu
0

Benitez traži 68 miliona eura za pojačanja

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Trebam najmanje tri do četiri nova nogometaša za sljedeću sezonu, izjavio je menadžer nogometaša Liverpoola Rafael Benitez u razgovoru za Daily Star.

Izjavu engleski tabloid donosi u duhu sastanka kojeg Španjolac planira odraditi s novim direktorom kluba, Martinom Broughtonom, u što skorije vrijeme.

List piše da će od prvoga klupskog operativca Benitez tražiti 68 miliona eura za pojačanja u ljetnome prijelaznom roku.

"Volio bih se naći s Martinom Broughtonom tijekom sljedeće sedmice. Ne znam kakav je njegov raspored. I ja imam puno posla oko nogometnih operacija, no moramo se naći i prodiskutovati o svemu što nas čeka", rekao je Benitez otkrivši pritom jasno vlastitu namjeru da se zadrži na Liverpoolovoj klupi i sljedeće godine unatoč glasinama o mogućem prelasku u Juventus ili Real. Ugovor s klubom s Anfielda Španjolac ima do ljeta 2014. godine.

"Vidim da o nužnosti jačanja tima izjave već daju naši najznačajniji igrači. Razgovarao sam s njima i oni jako dobro znaju u čemu je naš problem. Jamie Carragher govorio je nedavno da nam trebaju tri ili četiri pojačanja, a Fernando Torres spominjao je četvoricu ili petoricu prinova", nadovezao se trener na želje svojih igrača dodavši pritom da će pokušati ove sezone zaključiti sezonu što dostojanstvenije.

Liverpool će se boriti za prvi naslov pobjednika Europa lige (u polufinalu igra s madridskim Atleticom) te odlučivati o naslovu engleskih prvaka (dočekuje Chelsea).