Nogomet
0

Benitez: Sada nam može pomoći jedino čudo

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nogometaši Liverpoola nisu se iskazali ni u četvrtom kolu grupe E Lige prvaka. Do 90. minute su vodili na Gerlandu protiv Lyona 1-0, ali...

Argentinac Lisandro Lopez je u posljednjoj minuti izjednačio na 1-1, nakon čega je Liverpoolu potpuno otežan posao da se domogne drugog mjesta u ovoj grupi.

Lyon ima 10 bodova na vrhu tabele, te je i matematički osigurao prolaz u osminu finala. Liverpool sada može preskočiti jedino drugoplasiranu Fiorentinu koja trenutno ima čak pet bodova više.

Liverpoolu ostaje da dobije naredne dvije utakmice (Debrecen u gostima, pa Fiorentina na Anfieldu), ali pritom mora pratiti ogled na Artemio Franchiju i navijati za Lyon.

  • Nama ostaje samo čudo. Ali šansa postoji, a kada je tako, vrijedi se boriti za nju. Nismo se predali, bili smo i u gorim situacijama, pa smo uspjeli pronaći put do uspjeha. No, loša je stvar što ovisimo o utakmici Fiorentine i Lyona - rekao je trener Liverpoola Rafael Benitez i nastavio:

  • Razočaran sam nakon utakmice u Lyonu. Bili smo bolji, Torres, pa Kuyt, Voronjin i ostali su promašivali lijepe šanse. I nakon svega primimo gol na kraju utakmice. Sreće i spretnosti nismo imali, ali borba traje - zaključio je španski strateg.