Nogomet
0

Benitez računa na Cissea i Alonsa protiv Juventusa

NINA
Napadač Djibril Cisse i igrač sredine terena Xavi Alonso bit će u timu Liverpoola za sutrašnju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa u Torinu, objavljeno je danas na Liverpoolovoj službenoj Internet stranici.

Cisse se oporavio od teškog prijeloma noge zadobivenog u oktobru prošle godine u meču s Blackburnom, dok je Xavi Alonso zaliječio ozljedu iz susreta s Chelseajem prvog januara, kada je slomio gležanj.

"Cisse je vrlo kvalitetan nogometaš i vrhunski strijelac, što je dokazao dok je igrao u Francuskoj. Za nas bi bilo izuzetno značajno kad bi se pojavio u ekipi u Torinu", izjavio je Benites, dodajući da "gležanj Xavija Alonsa nije problem".

"Alonso, međutim, još nije sasvim spreman i nema snage za tako značajnu utakmicu kakva nas očekuje protiv Juventusa. Planiramo da on uđe u igru ovisno o rezultatu", kazao je trener Liverpoola.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Liverpool je na domaćem terenu pobijedio Juventus s 2:1, a u revanšu će biti oslabljen neigranjem ozlijeđenog reprezentativca Stevena Gerarda.