Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sa vlasnikom Paddy Power-a dogovorio da mu uplate 300 hiljada eura za ovaj potez... coek na konju ....
Najskuplja reklama na svijetu, dvije sekunde - 100.000 eura :)
mafija
Boli ga rac.ku uzeo je lastru. :)
malo si vise panglu , nogomet gleda cijela planeta a nba gledaju ameri . pojma ti o zivotu nemas al to nije ni bitno . BITNO JE DA UEFA NE DOZVOLJAVA DA REKLAMIRAS BILO KOGA KO SE NE NALAZI NA DRESU EKIPE , pa moze rooney pravit stolice i stavit reklamu na potkosulju svi ce njegove stolice kupiti ha ya... a reklama djaba i opet bi dobio veliku kaznu....Znaci uefa samo odbrava sponozre s dresova...
To što uefa dijeli je sića.Klub kojiosvoji ligu prvaka ili dođe do same završnice dobije 30-50 mil. eura.a neki ulože i milijardu u ekipu a mogu ispast u drugojn fazi. Sav nagradni fond Eura sa 16 timova je 200-300 miliona što je cijena 100 minuta malo boljeg filma , a oni za te pare dobiju toliko tekmi koje prate cijele nacije. Najviše me nervira ono kada kupiš kartu na njoj piše ime ,zašto istu nemam pravo pokloniti kome ja hoću. Nego ako te uhvate sa kartom na tuđe ime naplate ti kaznu 5000 eura pa toliko nečeš dobit u po Njemačke kad bi medvjeda ubio.. Halo ba kome če oni naplačivati kazne.
Moj Jasko koji si ti parmak.Cuj kakva je gledanost kosarke nasprem fudbala.Znas li koliko ljudi gleda NBA utakmice jesi li ti normalan covjek. Za NBA ligu se moze reci da je organizovana a pusti te kriminalce iz UEFE i FIFE.
kakve gluposti sa nekom drugom organizacijom?? pa pogledajte kakve su nagrade ne euru i u ligi prvaka i kakva je to organizovanost i kolika je gledanost...u poredjenju sa recimo kosarkom, ma smijesno...
AAHAHAHAHAAHAHAH,FUUUUUKAROOOO !! EVO TI GA NA
Prosto nevjerovatno. Ne volim Bendtnera, al ova UEFA je prevrsila svaku mjeru. Uredu za 100 000 eura, al ne mozes covjeku zabraniti 1 utakmicu da igra, zato sto je reklamirao nekog ko nije UEFIN sponzor. Zato jer se njima taj sponzor ne svidja. Svasta. Fkt je vrijeme da se fudbal ugleda na kosarku i osnuju svoju vrstu ULEBA.
@pikac - apsolutno se slazem, samovolja mafije organizovane u UEFA i FIFA postala je nepodnosljiva.
Ko je UEFA da ona kažnjava kad i koga hoče i određuje cijene kazni.Mislim da je došlo vrijeme osnivanja neke nove fudbalske asocijacije kao u boksu jer su se previše osilili.
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238