Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za Modriću.
@dedaa vidjeli da je prodana dusa...
@dedaa pravi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Karijera krace trajala neko reklam na tv . Nek sad igra po grmeckim turnirma...
@Ja sta mai... "Halilović je bosanskohercegovačkoj javnosti postao poznat 2016. godine kada je na utakmici između juniora Zrinjskog i njegovog Olimpica nakon sudara sa saigračem golmanom Irfanom Šetkićem izgubio svijest" Igračina žešča🤣🤣🤣
Bolje da te otac izdrkhao u lavabo...
Pa jel moguce da ima ovako ljigavih ljudi?
Sam pao, sam se ubio! Nek' ne .ere sad da mu je drugi kriv.
Ja i? Momak se zajebavao. Modrica postupila profesionalno. A vi sto se pjenite ste blago retardirani, pustite momka na miru.
@gooUser1573943045 znaci kad izjavi javno da ti je hebao majku i sestru a ustvari se zajebavao tebi je to OK?
Vidi se da je udaren u glavu
Sto je najgore lik muslimansko ime i prezime nosi, uzas
Jedi govna mali, nuči balavac jedan da se tako tragičnim dijelom naše bližnje Historije ne šprda i ne ismijava...
Usro si i sefa i stanicu glupsone....
Ja jeste moroni. Konta li iko da se momak zajebavao i da je Modrica zbog zajebancije sto im blati Ratka otpustila momka?
Zamisli ti koji je to kapacitet igracica kad mu je Modrica vrhunac krijere pa se blamira na ovakav nacin. Fuj fuj fuj. 😂😂😂😂
Za sve je sudija kriv
mali cetalji generacije 2000
Vise je nego ocigledno da je ovo uradio ironicno. Stvarno ne razumem kako to ljudima nije jasno. Cak vise deluje da ismeva Mladica nego da ga velica. Ako sve gledas tako bez konteksta onda mozes da kazes da je Caplin velicao Hitlera. Cak i da kazes da je "sala" losa, nije u redu da se zbog toga decku unistava zivot.
@duka Najgore sto bolidi ne kontaju da ga je Modrica zbog toga i otpustila a ne sto se ogradjuju od Mladica. Najlajkaniji komentar "Svaka čast za Modriću." Pola klixa promasilo temu.
@duka Ironija je strana rijec na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Belmine KONJINO jedna.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/belmin-halilovic-napustio-olimpic-karijeru-nastavlja-u-hajduku/141216057 Eto vam junaka, još te 2014. je slagao da je otišao da igra za Hajduk, a uopće nije
Se.em se i njemu i Sratku usta.