Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Belma garant radi u Telecomu
Deutsche telecom.
Ne radi,sigurno,radi u.......,pa ti sad razmišljaj,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam curu, nisam ni znao da ih ovako vatrenih navijacica i ima. Neka ih, hvala Bogu. Zavidim joj na odlasku u Brazil. Is'o bih i ja al' ima jedna falinka odlasku na svjetsko. Mor'o bih ici sam, a sva raja mi ovdje. Kakav je to cejf ako ga ne dijelis sa svojima? Sto se tice ove cure, svaka njoj cast. Kredit sama digne, kredit sama vrati, a zelju si ispunila pa k'o kompletnija licnost dalje kroz zivot. Samo naprijed!
kako smo mi samo zavidan narod. zato nam i jest ovako sugoavo u zemlji. evo info svima onima koji pricaju kako sigurno radi u telekomu, kako je sigurno neka rodica nekom bogatasu i slicno. Belmu poznajem licno, zajedno smo studirale, i ono sto mogu za nju reci da je jako fina i pametna djevojka. fakultet je zavrsila svojim trudom sa visokim ocjenama, posao nasla jer je sposobna (a pritom to nije telekom nego obicna kompanija u kojoj se rinta), u brazil otisla svojim parama i svojim kreditom. pabelma, neka ti je sretno! sve ti mogu uzeti ali sjecanja ne mogu! auta, odjeca, stanovi, nakit i sve te materijalne gluposti su trenutne, budu i prodju, sjecanja ostaju! ... i da, zavidim ti i ja, .... sto nisam tamo :-)
nikad nisam i nikad necu razumjeti toliku ljubomoru i zavist ,psujete vredjate a nista ne znate o toj djevojci i nikad i necete nista ni znat osim ljubomore i pakosti koju nosite u sebi ...na kraju krajeva ko je vama kriv pa niste u stanju ni kredit podici da bi ste otisli u susjedno selo a ne na svjesko prvenstvo .Tuga zalost i jad ,,,krijete se iza laznih profila i vrijedjate ko fol ono vi ne bi jer ste pobrali svu pamet ...BELMA SRETNO I TEBI I SVIMA KOJI SU U STANJU OSTVARITI SVOJ CILJ I NE OSVRCI SE NA KOMENTARE JER SU TOTALNO NE BITNI I NE VAZNI
ja budale
Nek je ona digla kredit ako joj je gust, nemam nista protiv, ali cemu ova reklama na klixu to ne razumijem?!
Dragi urednici zar je pozitivno I moralno uzeti kredit za ovako nesto!?
To je sve isto, ne treba to predstavljati kao nesto moralno, pogotovo javno. Sve ostalo je polemika.
Iz ljudskih I vjerskih razloga, pored toliko bijede I neimastine, pored velikih potreba nasih blizih I drugih kojima 10KM znaci a ne 8000KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tino i Hadzic jedino protiv djece i mogu igrati ali borbe za Avdijin dres neprocjenivo i on se sam u zijanio.
Lijep provod Belma u Brazilu!
Svaka cast curi,ispunjava svoj zivotni san,ne znam cemu svi ti glupi komentari koje pisete,ja da sam u mogucnosti novi kredit da dignem ne bih se dvoumio ni sekunde,poveo bih i suprugu i sina,nebitno koliko bi to kostalo,ovo je san vecini ljudi,pratiti svoju repku na jednoj velikoj smotri,a jos kad dodas da je ona u Brazilu,kolijevci fudbala onda je i gust veci.Sto bi reklo Zabranjeno Pusenje....Samo prava raja je znala u cemu je trik.
Ma ovo garant neka poznanica od Klixovaca,pa ono haj oš clanak da napravimo o tome bas je cool,wow,amaaaaazing.Ja clanaka i govana.
Bravo glupaco! Pokazi cijelom svijetu kako si pametna
Svaka čast Belma što kažeš treba doživiti to, SRETNO da se radujemo i da ti ostane ulijepom sjećanju.Tri rate tri Pobjede AKB !!
Zivot je jedan, zivi ga Fikreta.....
zasto nema clanaka o slobodi i njihovom evropskom planu HAHAH nema cire da naruci tekst?
E moja Belma drago dijete... stara je istina: ko nema u glavi ima među nogama. Bona, prifati se knjiga, a mani se ovih retarda-fudbalera, poslije 30. godine svaki je takav manje-više od udaranja lopte GLAVOM, i sanjanja audija i bmw-ova!
sta reci,koju posluku porati :-)