Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi oni i svjetsko prvenstvo, oni su izgubili sve sanse za svjetsko prvenstvo onog dana kada su culi da su u grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Turci tu i tamo ko nesto se koprcaju ali i oni su bili svjesni da nemaju sta traziti, e jedino ta Spanija sto se kurci i sto ce da padne na Kosevu!
Odlicno ovo ce biti dobro jer igraju sa turcima tako da bi turci mogli kiksati u belgiji.
@bdz, sumnnjam. Kao što piše u članku, to će biti samo do kraja godine, dakle dvije utakmice. Sada slijede isprobavanja novih opcija i neki leteći selektor.
Mozda je ovo dobro,jer sada igraju sa Turcima pa ce se novi trener napeti da pokaze nesto novo,a to nama ide u korist.
pošteno svaka mu čast a naši dok ne krepaju ne silaze s funkcija
mi smo njima presudili a ne spanci ili armenci