Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skibbe mi neriješeno igramo...
naša je sudbina da nam selektor bude pakšu!
realno je da bih bude kaznjena sa pola miliona franaka i tri utakmice bez navijaca....veceras smo gledali strasan primitivizam...incidenata koji su pretili da prerastu u lincovabnje grka...
nije bilo bez razloga,sve prema zasluzi
Nismo nikad gore igrali. Mislim da smo jedina ekipa u Evropi koja igra s 4 stopera , od kojih 2 glume bekove jel , a ustvari to neće nikad biti. Pa zovni nekog beka iz naše lige ako nemaš koga drugo a ne ovo ciganisanje.
Realno Belgija će nas otresit ko slinu, najsmješnije mi je kad čujem kako navijači skandiraju "Bosna je šampion", šampion čega? Bez uvrede.
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bez opravdanog razloga, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud)
Kad igra sa 4 stopera u odbrani ja bih radije zovnuo nekoga tipa Dušana Hodžića koji je najbolji bek nase lige akk nista...
braca grci ce biti na drugom i trecem mjestu..to je realno...