Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez veze,pomalo mi žao Japana,ali kad se sjetim kako su ga Vahi zabili u posljednim sekundama,tako im se i vrati u posljednjim sekundama.....
@VojvodaSrpski a tebe u pi@ku materinu
sta je bez veze?kada jedna ekipa gubi 0:2 u 60-oj min i uspije okrenuti rezultat samo pokazuje kakav kvalitet i karakter imaju,svaka balkanska ekipa bi se predala i vukla po terenu u toj situaciji
Velika steta za dalje gledanje fudbala, sinoc smo gledali pravi fudbal,ovo ostalo sto je bilo i sto ce bit je tarlasika,ovi sto ce dalje igrat su ubice fudbala, gnjavatori ... ali sinoc,sinoc sam imao osjecaj da belgija igra protiv barcelone, imao sam osjecaj da belgija igra protiv 10 mesija hahahahah svaka cast Japan i cestitam na velkoj sreci koju je imala Belgija.
Nemoj zezati, Francuska-Argentina je bila dobra tekma, Hrvatska-Danska, Portugal-Španija, Japan-Senega, Švicarska-Srbija... Bilo je dobrih tekmi.
imao sam osjećaj da belgijanci igraju sa 30% mogućnosti za fudbal je bolje da je belgija prošla jer imaju strašan tim šta im se dogodilo protiv japana ne znam ali kao da su igrali trening utakmicu a ne takmičarsku..BRAZIL,FRANCUSKA,BELGIJAI HRVATSKA OD TE 4 REPREZENTACIJE JEDNA ĆE BITI SVJETSKI PRVAK.da se ja pitam volio bi da to budu kolumbija ili urugvaj ali neće moći kao ni englezi koje nešto i ne simpatišem.
Jedva čekam Urugvaj,oni su mi favoriti od samog početka nadam se da će pobjediti Francusku 🇺🇾🇺🇾🇺🇾
Belgija i Hrvatska nezasluženo, nije više ona stara karta je kurva, već lopta je kurva, izgleda...
hrvatska prilicno dobro igra ali imali su i malo srece,argentina ne igra dobro pa je hrvatska zablistala,ali ne treba potcjenjivati igraju vrlo fino !
Jebbo vas Vaha, interesdzija obicni.
Belgija zamalo dobila nogu u gusicu. Valjda ce ih opametiti na se ne zahebavaju. Jedina su mi nada da onog mohikanskog baletana posalju kuci.
Vidim neki spominju da je BiH pobijedila Japan, vjerovatno se misli na finale Kirin Cupa 2016. Ali taj sastav ni sličan ovom timu koji je igrao večeras protiv Belgije. Ali je zanimljivo da je tada BiH pobijedila Dansku koja je imala skoro pa isti sastav kao što je bio sinoć protiv Hrvatske, a naši sa B sastavom.
Te godine 2016, BIH je pobijedila i Švajcarsku rezultatom 2-0, Švica je tada imala skoro pa identičan sastav kao što je igrao protiv Srbije.
Neće Albanci na braću Bošnjake, fini su to momci i paze se plaho 😁
Dobra tekma medju najboljim na mundijalu..pohvale za obe ekipe a Belgiji sretno sa Brazilcima..
Jbg ljudi, meni zao Japana i onih zutih Grasovih autobusa sto su nam donirali 😅😁 mozda bi i novu turu dobili...
Cestitke Belgiji. Ali sto me najvise smorilo je sto je komentator svakih 15 sekundi vrijedjao Japance. Onom covjeku nije mjesto ni na pijaci.
Slažem se. Ovaj danas a onaj jučer...stvarno neprofesionalno.
@Gro Međed zvani Zoran Šuko. I on, kao i Spaho, Džanković i Kristić bi kod mene otkaze odbili isti sekund, samo da sam im šef. Obični kreteni i ublehaši, koji nemaju pojma o fudbalu. Upališ brate SK ili HRT, pa milina slušati koliko su komentatori stručni i koliko znaju, a onda prebaciš na BHT i dovoljno ti je deset minuta da vidiš koliku dozu seljakluka oni ispoljavaju. Jesu mi odvratni, fuj..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nakon svega zao mi japanaca,ali i drago sto ce biti sudar dva "titana" Belgija-Brazil da je japan prosao ne bi bilo to to...
Meni je žalije što nije Fekalistan prošao , to bi tek bio sudar dva titana 23 % BiH - Brazil
@StrwinarBH Znas ko je prosao? Shaqiri I to pored tri Djikana.
Hahaha, sjetiće se Samuraji riječi babe Vahida u rijetkim trenucima kad je isti bio trijezan: "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku."
Uhvatite se lopate i rudnika, niste vi za sport komentirati!
BELGIJA DO TOKIJA
Dosli su preko Fife do osmine finala Belgijancim pustili da danu 2 gola jeboih vaha.