Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Columbia dobra jako
Francuska, Brazil, Njemačka, Španija i eventualno Belgija - ako se prije ne sretnu, barem 4 ekipe od nabrojanih će biti u polufinalu.
Francuzi uzimaju titulu. Stoji komentar, ko ne vjeruje napomenuti ću ga u Julu.
Čuj hrabre prognoze. Ajd da si prognozirao za Tunis, ali Francuzi i jesu među top favoritima.
I ja bi volio da Francuska pobjedi iz nekog razloga najdrazi su mi od svih favorita ali mislim da BRAZIL OSVAJA! P.S: citamo se nakon finala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Englezi imaju najskuplju ligu na svijetu u kojoj se igra najljepsi fudbal, ali su sto se tice reprezentacije smotani su za nepovjerovat.
Ja mislim da je to do baš zbog toga što je na njima pritisak največi a nikada ga nisu uspjeli opravdati, svaki poraz otežava narednoj generaciji
Nemojte se cuditi ako Englesa ispadne.
Belgija će ovde biti prva. Samo će izgubiti u osmini finala. Nemaju oni taj pobjednički vez ni kulturu pobjeda. Oni ne mogu kao Brazilci plesati, kao Spanci letjeti i kao Nijemci biti "hladni", a sve to kad treba.
Belgija, Francuska, Brazil glavni favoriti za osvajanje svjetskog. Može i Kolumbija daleko dogurati.