Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno momci, do pobjede ako Bog da!! A vi negativci odabijte u troskocima!
Belgija je jaca nego ikada do sada, imaju strasan igracki kadar, i sa tim i mlad, pa najstariji igrac im je Kompany, ipak nadam se pobjedi bosne 1:0 , 2:1 nije bitno daj da upisemo prva 3 boda.
Psiho sto nas lazes da imas svoju kucu ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnian special one: "Želim 3 boda iz 4 utakmice"
Kod "popularnog" Papeta uvijek iste fraze karakteristicne za obicnog gledaoca, ali ne i za onog ko je selektor jedne reprezentacije.
U ovoj utakmici nismo favoriti. Mozemo jako puno dobiti pobijedimo li. Iz vise razloga. Moramo se braniti sa 4:5:1 i cekati kontru, ili biti povremeno i agresivni i napadati ih vise sa 4:2:3:1. Sastav: Begovic --- Mujdza - Sunjic - Hadzic - ? --- Hajrovic - Besic - Medunjanin - Pjanic - Lulic --- Dzeko. Izmjene: Ibisevic po potrebi,.
mah! pobijedit ćemo! ne znam zašto ni kako, ali pobijedit ćemo.
Hajmo ZMAJEVI, Možete vi to.
Sa onom odbranom padom ko kruske a i centar je labav...
Sretno Zmajevi ali bojim se da Pape (T.G.) od vas pravi guštere. Marš Pape u P.M.
jos da nas Belgija do kusuri,svakako smo izabrali isto ko i 90 te samo sto je reetorika malo blaza,al tri poilitiko ideologije koje se sukobljavajau koje pokazuju neodrzivost drustva i funkcioniranje drzave
Belgija...stare Dzekine musterije. Ih,da nije Belgije- Dijamant ne bi imo nadimka !
veceras ce Belgija da sreze krila nasim zmajevima
Zamolimo Allaha milostivog da pobjedom nagradi BiH.
U jedinstvu je snaga! Uz vas smo Zmajevi, hrabro ko u Zilini ! Inat Bosanski nek proradi u vama,kad nas boli najjaci smo. zacepite usta hejterima,dushmanima i mishevima !!! Imate punu i bezrezervnu podrsku od istinskih navijaca BIH !!! Volim te Bosno !!!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
Nadam se da kljusina od selektora veceras zadnji put vodi nasu svetinju.
da da samo vi nama punite glave "glupostima" a nigdje ni jednog clanka o pokradenim i nestalim glasackim listicima ..nigdje ni slova o neregularnostima itd ..ma drzava za pozelit ..