Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječno ćeš se kajati što si zbog para pljunuo na sve dobro što si uradio za klub! Ovo što si zadnju godinu radio je samo šteta klubu. Oštetio si klub za desetine hiljada maraka i nijedan bolesni željovac kome je klub sve i koji neće nikad ništa ispred njega staviti ti neće tek tako zaboraviti.
Samo vi klikčite "dislike" ali ovo je istina, ista stvar kada je Gušo tužio klub pred nastupe u UEFA kvalifikacijama da Željo ne bi dobio licencu. Hajde Gušo je i imao razlog samo mu je tajming bio dno dna ali u suštini sve je to smeće do smeća. To ti je kao kada ravaku prodaje ljubav poslije decenije uličnog iskustva ....
Prelazi u Chelsea mjesto Dzeke..
nek je sretno bekra
Dobar je Bekra. Sa strahom smo ga pratili na nasem Tusnju kada bi god dosli. Pozz Manijacima iz Tuzle