Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve titule odose u Hercegovinu
drugi j a tise muzafere kupaj
SRCE MI KO DZAMIJA STO SMO IM TITULU KLEPILI
Drzava Zeljo...dupla kruna...slavimo titulu na Kosevu itd...malo sutra...HAHAHAHAHAHAHA
@BORDO DNK ja sam nokauiro jednog pitara na zapadu da nije policija uletila bilo bi zesceg sranja
pitari, pitari bas ste prava raja, nekad bili qurac, sad ste samo jaja
haj ne seri klempavi...pucaj penale i cekaj poziv iz druge lige ceske
kad ne mogu da budu prvaci, onda je najveci uspjeh uzeti titulu Zelji, a gostovanje u Sirokom zaboravise za 3 dana
je(em li ti djecu bekticu
@BORDO DNK Ocekujem da Mladost D.K. takodjer kaze da je najbolja ekipa u drzavi
Gurbeti sa Koseva nemogu nista drugo ni biti nego Gurbeti
To je ziva istina da Sarajevo ima najbolje igrace..i kako su uspeli da ne osvoje nista nije bas jasno..mislim da je tu najvise zakazo Cala koji nije uspeo da taj kvalitet pretoci u uspeh..
Danas su igrali Fikretovi protiv Dudakovih,i nazalost dobiše Fikretovi. Tome se jako obradova Kninska Krajina i RS. Treba da ba..ja nestane kad je ovakav,realno bolje nije zaslužio. Stoka smo nema dalje.Jedina nacija koja je sa svima ratovala i na kraju dozivila da brat na brata udari oko Bihaća. Treba svi da nam se smiju zaslužujemo to
BORDO DNK. Odkud znaš za koga navijam.A glup si ti željo je sam sebi oduzeo titulu.A Ti se idalje raduj tuđoj tituli.Glupane.
Ne kontam ove navijace Zelje. Iako sam ja navijac Zelje, realno je da se derbi ne poklanja, medjuostalom Sarajevo je jos bilo matematicki u igri za titulu tako da molim vas ne pricajte gluposti. A navijaci su stoka sto jest istina, vise su proslavili nepostojeci penal Zrinjskog nego svoj gol.
Konjino kako ste najbolja ekipa kad ni vi necete uzeti pehar kao sto niste uzeli ni kup.
Čemu nerviranja i provokacije u ovakvoj ligi i što znači nekakva titula u ovakvim uslovima. Od kvaliteta igre, igrača, suđenja, navijanja.
Pa Bekiću kad ste najbolji u Državi što neuze trofej u lištici.Još se i tituli nadaš.samo sanjaj glupane.
Promase prazan gol sa 6 metera, izgube kup, dadnu jedan gol Zelji i najbolji su u drzavi a tabela kaze da su na trecem mjestu. Ocito da mu je taj udarac u vugla pomutio pamet....
Da nije korumpiranog saveza sa Begicem lopinom na celu bili bi sada prvi ali ne mozes fer igrati protiv lupeža. Na spoetskom planu jesmo najbolji ali se to ne broji.
igrate za zrinjski .
samo da vas podsjetim da ste i vi zdusno navijali da listica osvoji kup. tako da tisina