Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko vidi umijece,neko cetnika.
eto premija, vece nego kod mirvica
Uzice je davno, pripadalo BiH!Onda su ga oteli, kao i sve ostalo!
Ipak su sarajlice potomci Radovana Stefana Milana Ratka itd itd
Bolje da naučiš šargiju
Seljačine sa kobilje glave
Uzicko kolo sinonim za slavlje raseljenih, pobijenih i pokrstenih bosnjaka u Uzicu u kojem niti jedan materijalni artefakt ne postoji da su nekad tu zivili bosnjaci jer su srbi sve porusili ili preimenovali i sad ovog kite, tesko da ima nama pomoci...
Ja koliko znam ovo je Bošnjačko kolo, čuj Užičko....
Poznati pitarski mentalitet. Drugi je to svijet sasvim. Od navijaca, preko uprave, do one instagram dame.
Pošten svijet, rekli bi neki. Sasvim sigurno ne varalice tipa afera Planinić, kofera Nijazovih, slomljenih zastavica, pa evo sve do jučer lakrdije sudijake protiv Posušje, iste takve protiv Veleža.
U Haagu se kesi Legenda Sarajva RK ili Doktor Dabic
Jel bila I ajlica, ja bi je odma zamanto u kolo, sa sve nozem u ustima I sajkacom na vigla, ojhaaaa 😂😂😂
Hajajahaha, tooooo snjokonje, ima jos vremena za vas spas, jos da izadjete iz on pedofilske vjere, pa da vam metnemo po Subaru na vegla, sredimo vam one neuredne brade, zamezimo svarke, roknemo po ljutu i sve 5!!!
nema vecih papaka od fudbalera
Vazda su bili srpski klub. Pa karadžić im na klupi sjedio
Sarajevo ljubavi moja! Mi sarajlije sve volimo! Idemo u Evropu! I klub i federacija i drzava! Ovako se voli klub grad i drzava. Ovo ona BIH koji volim, nista nam nije strano osim tekbir-geadjanska!