Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K U R T O N
Pametan trener, ne zna kako popraviti odbranu, pa konta da uzmem dobrog golmana.Dobra prilika za Begovica da se ponovo iskaze.
Zaradio pare, Sad nek malo brani.
Bolje je primat platu..a ne radit..fakat ne vidim gdje je to problem...izjava poznatig politicara u BiH
Žalit će za Stoke Citiyem
@BosnianKingdom46 Neće. U Stokeu nikad ne bi uzeo titulu, ovako će dvije ove godine.
Nikad manje utakmica nije odigrao, a nikad vise zaradio. Apsurd danasnjeg "sporta". Naravno, ne treba umanjiti njegov kvalitet jer je realno jedan od boljih golmana kojeg smo imali.
Realno najbolji je poslijeratni golman kojeg je ova država imala, čast drugima. Prije rata ne znam.
@Hoki prije rata nismo imali državu, a samim tim ni reprezentaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dobro si skontao da nije fazon samo sjediti na klupi,a sada pokazi da mozes još bolje. Sretno !!!!!!
ostarice u Bournemouthu
respektabilna ekipa sa planom da ostane u PL godinama, igraju mozda i najljepsi fudbal u PL, puno golova primaju ali i daju... samo nek ne sjedi
Forever No. 1 in Bosnia!