Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on meni normalan odkad je dao onoj seksi doktorici dao suspenziju...
Jebi ga stari zasro je malo 3.0
Green, doktorica voli avanture... A momci joj nisu htjeli uskratiti zelju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očekivano, nažalost...
asmir je imao 150 000 razloga da dođe u chelsea.
murinjo je dobar trener,al umrtvio je igru chelsea....a to ne ide uz njih......treba ga smijeniti
Logicno . Ipak je ovaj belgijanac uz neuera i najbolji golman na svijetu
Pogledajte sta je ovaj vlah rekao za Dinu Merlinu i tako indirektno uvrjedio sve bosance, pisite ovoj budali: http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/47463/nezadovoljan-vidic-merlin-kao-da-se-oblacio-u-dizni-sopu-ali-dobro-to-je-bosna http://www.prva.rs/web-tv/emisija/exkluziv/20091/exkluziv---21082015/60650/-ko-je-estradni-miki-maus.html
Kurton je pravise dobar golman.
Sto jest jest' 3 gola je prosli put primio
Hvala Bogu i treneru.Kao i kloc klupa i to je vrh.
unistiti ce nam begovica on nam je jako bitan u reprezentaciji i mora raditi
Volio bi da se izbori ali bice tesko... Danas fudbal nije vise kao prije,mislim da je znao da ce Kurta biti br 1 ali eto nemojte me pogresno shvatiti,svi lete za dobre pare,Asmir nije za klupe ali sam je svjestan dok je izabro celzi,kad je vec htio ici iz Stoke mogao je bar u neki klub gdje ce biti br 1 ...Zelim mu da se izbori ali realno bice tesko...
Asmirovo vrijeme dolazi.
Izgleda da Asmir leti za lovom ko džekica
nego sta ste mislili da ce branit u prvih 11? znao je asmir savrseno dobro sta ga ceka kad je prelazio.. hoblanje klupe..
I aka ne bude u forme imamo Jasmin Buric i Ibrahim Sehic ko more za svaki slucaj uc. Obadvje ce igrat u Evropskoj Grupnu Fazu.
Nemam sestru i mozda ti imas
I Wayne Henessey je drugi goalmann i to u crystal palace i brani fenomenalno u wales.
Sedma kašika je bila u pravu kako sam i predvidio prije par dana, slijedi sušenje par kola.