Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga nama nevalja Merlin,Dzeko,Begovic,Salihamidzic.....Bijada smo u duši. Valjaju u Europi i svako ih cijeni a samo nama nevaljaju.Kod nas ti je cim nisi od nekoga ovisan odmah si lopov
@Hercegovac0602. Haj sve sto pobroja, al Begovic.
axaxaxa
Šteta. Boga pitaj na što ćemo ličiti sad bez Vede i Lulića....ali tebi Senade sretno u nastavku karijere i hvala za sve što si učinio za BIH.
begovic isto crna rupa, uvlaci lopte u go.
ajde bega oprosti se i ti
Je... vama svima Bega mamu.Vama Bosnjama svakako svako drugi valja vise nego svoj.Covijek je postigao sto neće ni jedan Bosanac u sljedećih 10 godina.Nama Bosnjama svakako nista nevalja zato sto smo u životu nezadovoljni.A to je većinom Sarajevski cigani.Bega tebe voli Krajina cijela,bujrum kod nas ugostit ćemo te ko Tita.Ti Sarajevski žohari samo znaju pljuvati.
@Hercegovac0602 halo kljukusar jel ti dobro?
@travoltajohn mi smo ponosni na našu kljukusu kao i na naše momke sto igraju.Mi volim svoje a ne ko.To smo pokazali i u ratu kako se ova država voli.Kapa dole Edinu,Asmiru i svakome ko igra za repku.Pjanica birate za najboljeg igrača a igrao smao 16 utakmica a Edin dao 29 golova u sezoni i najbolji strijelac lige i nema ga nigdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek je vala bas mi je dragi,preko kurca je svakako igrao
dobar je bilo lula samo ga handrilo sto je imao dvije lijeve a a bega u zadnje vrijeme ne da je rupa na golu vec jama
Vala Begovicu ako nastavis braniti kao i neki dan vrijeme je da se i od tebe oprostimo.
neces begovica krampom otjerati,pusti mladje neka igraju
Oprasta se od njega isto kao da je Lulic Gareth Bale
Uskoro treba I Begovic, puko I on kao kodom.
koje sledeci
Jedan kloc manje . Begoviću i tebi je vrijeme šupalj si ko švicarski sir i sve što ide u okvir gola 80% je primljen gol .
Pomislio sam da pise : " I Begovic se oprostio od reprezentacije". Koji sjeb hahah