Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asmire ponosu naš
Asmir je primjer odanosti klubu i reprezentaciji...
Čudi me da se šemsa nije oglasila još 😂
sad ce ga klix prebaciti u 100 klubova
Asmir ko mali (pusssy) ptich kojeg je strah poletjeti iz gnjezda. Odrasti više mali Asmire. Odrasti, iliti ga mahni krilima golube. Budi ka sinji golub visokoletač, a ne suri golub nisko prevrtač. Ha ja.
rece lik kojem se zivot svodi na negodovanje po raznim portalima za lika koji zaradjuje milione,pritom skroman i sretan, i izgleda bolje od brad pitta. Cudno rasudjivanje.
Pazi da ne istrunes u stokeu kao sto su mnogi nasi igraci.
Ako može neka ide u bolji klub ali nije mu loše ni u stokeu
steta nije los stoke ali zasluzuje mnogo jaci klub
Nije Stoke los, ali ovakav golman zasluzuje da igra Ligu Prvaka. Ali Asmir je porodicni covjek i vrlo lojalan, tako da me ne bi cudilo da ostane u Stokeu. Ni to nije lose, svake sedmice ima jake utakmice.
tanak si ti golmancic za premier ligu ajd kod avdije u middlesb
Tanak je u tebe mozak