Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se ako ode za Real da ce ga "sprziti" tamo. Ili ce postati No1 svih golmana ili ce ga na klupu . Kupovina konkurencije je najbolji nacin da unistis konkurenciju. Sretno u svakom slucaju.
Nije ti ovaj ni za klupe Real-a. Dajte vise covjek kiksa redovno. I ne zna loptu uhvatiti. Stalno je odbija tu negdje po 16-ercu. Budite malo realni. Covjek je u Evropi prosjek. Sam mi svi minuse dajte ali ovi je cinjenica!!!! I nije golman ne znam gdje vec u jednom prosjecnom enleskom klubu, za koji Real i ne zna. A biti golman un Engleskoj nije sad ne znam sta. Pogledajte malo konkurenciju pa ce te shvatiti. Ni jedan ozbiljan golman nije poletio u Englesku. Jeste napadac. Jeste i vezni. Jeste i odbrana. Ali golman biti u Engleskoj.....i meni je drag ali ne mogu ja sada nesto da pisem sto nije. Ovdje cim neko malo nesto pokaze odmah ga dizite. Neki su mislili da je Dzeko najbolji igrac u Evropi, drugi da ce Safet u Barcelonu!!!....itd...lista je velika!
... i kostao nas je 3 boda (dva protiv Belgije i jedan protiv kipra, mozda i tu dva jer vjerovatno onu kontru nebi ni primili da je ostalo 1:0).
Fino bi bilo viditi Asmira da brani za Real u ligi prvaka.
ja bih vise volio da hvata lopte kako treba u kvalifikacijama
e jebi ga sada, po tvojoj logici ne bi nijedan golman trebao igrati na najvecem nivou. da samo vidis kako petr cech zna sjebat a o neueru da ne pricam.
Asa je car!
Begović je tako staložen, fin, odmjeren čovjek, realan. Ponosni smo što nas ovakav čovjek prezentuje u svijetu. Sve najbolje mu želim i u životu i u karijeri