Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brine mene portugalski fudbalski strucnjak, vec bosanski cuvar mreze No.1. Greske protiv Kipra u Zenici, greska protiv Belgije u Zenici, greske protiv Kipra u Nikoziji, te apsolutno nepotrebni zuti kartoni zbog odugovlacenja igre protiv Velsa I Kipra. ???
Joj Bega ti kako ode iz Stoke-a nekako mi oslabi pun si nesigurnosti ili je to neki psiholoski momenat ili je su treneri golmana u chelsea losi stvarno ensto ne stima... svaka cas ti si vrhunski goman ali brate malo mi se trzni i pocni braniti dok je tibo povrijedjen,jer ako murinjo ode iz chelsea tesko ce ti neki drugi trener dati priliku da branis.... sve najbolje i sada posljie ove reprezenatvne pauze digni formu i sto vise clean sheet-ova...
Begović je prosječan golman.
Hajde i ti ga malo smanji...... kad se pogleda i sagleda sve i podvuce crta: bolji bio Hasagic!
Begovicu bio si katastrofa protiv Kipra , al moras i ti nekad kiksati , nadam se da ces se popraviti.
Pa ko voli gubiti?
Pa ne znam kolko ti vjeruje, Bega?! Sto je doveo golmana iz Serije B?!
Nakon 8 utakmica Chelsea ima 8 bodova. Sta bi se tek desilo da Mourinho voli da gubi. Imali bi score ko reprezentacija Srbije prije dva kola: - 2 poena. Asmir i protiv Cipra drzi prosjek (doduse primio je 30% manje pogodaka od prosjeka). Dakle nije do obrane Chelsea nego do forme Begovica. Begovic je balvan medju vratnicama.
pametan je Beg, mudre izjave ga stavljaju u prvi plan i grade povjerenje kod trenera .... samo ti brani dobro i biceš na golu ...