Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini istinski nogometas i covjek..sve ostalo zvijezde i glumci
Bog ti dao mnogo više i mnogo bolje veliki čovječe.
Ja ti zelim srecu i svako dobro ovog nam iskvarenog danasnjeg dunjaluka Ljudina si Kapa dole Ali zelim da te gledam u staroj formi Zelim da citam clanak u novinama kao pre 1-2 god Begovic igrac utakmice Begovic spasio Stoke od katastrofe Begovic donio Stoke 3 boda Vrati se u formu Sretno Begovicu
Dobro.Ti misliš najbolje za sebe.Zaslužuješ ti i više,ali ti kako želiš ! Najbolji pojedinac reprezentacije ! Sretno u daljem radu,pa gdje god igro !
Asmire, ljudino, brendiraj se. Malo malo pa se na tebi zarađuje.
G R O M A D A
G R O M A D A
svaka cast za tu skromnost,gospodin si pravi i neka ti je sretno :}