Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriv si za 4 gool nisi izašao da pokupiš loptu koju ti je Đumić zagradio u nastavku smo primili taj gool!
Uz duzno postovanje jos ste nedorasli kao cjelina,
Begovicu i ti sto si branio ,branio si.Trebas sam sa se povuces i das sansu boljim kolegama Ibrahimu Sehicu i Jasminu Buricu .
Mi smo ovde imali popravni koji nismo iskoristili. Teren nam je isao na ruku, povrede nekoliko igraca Belgije, kao i cinjenica da se Belgija plasirala na svjetsko, imali smo rezultat u poluvremenu, dakle i ovom mecu kad se sve sabere i oduzme smo propustili prolaz u baraz.
Begovic je visok, markantan sportski tip i to je to.
Asmir Gigant....
Asmireeeee Legendooooo odbranio si nemoguce veceras
Ti si samo potvrdio da nisi golman kakav nama treba, hvala za sve sto si dosada ucinio za BiH idemo dalje uvedi Sehica.
Bega glavu gore, radi na samopouzdanju jbo te bog samo što nisi zaplakao na prvu odbranu u prvom poluvremenu...za ostalo se ne brini nije do tebe ...
pa zar ne mozemo i dalje u baraz? grcka igra 1-1, mi smo i dalje drugi.
Čak i da Kipar pobijedi Grčku, a mi u posljednjem kolu pobijedimo Estoniju, opet ne bi išli u baraž, jer bi bili najslabija drugoplasirana reprezentacija!
grcka igra 1-1 i mi smo i dalje 2. ?
Joj Bega drag si mi, al si šupalj tobejarabi. Čovjek za sezonu na klupi zaboravio da brani.
Zašto si još uvjek tu.Zato što ovaj narod nema naviku da mjenja nesto što nevalja,uraditće to netko drugi umjesto nas.Hvala za sve? ali idi molim te!