Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lupajte mi minuse koliko hocete ali ovaj golman je najveca rupa koju smo imali na golu u istoriji... Sama cinjenica da nije penala odbranio u karijeri dovoljno govori a da ne kazem smjesne golove protiv kipra koje je primao i nesigurna istrcavanja kojih je milion.
A jesmo li mi to neka velika fudbalska sila pa da trebamo imati nekog golmana svjetske klase. Hrvatska koja je objektivno jaca od nas na golu ima jos vecu rupu Subasica koji smijesne golove prima. Mislim da je Begovic solidan golman za nasu reprezentaciju i da su dosta gori igraci na pozicijama stopera u desnog beka.
Uvijek ista suplja, mi igraci ovo, publika ono, dodatni motivi, pejzazi, ha bu sistemi...
Mesha kad ce spisak?
Belgija je vec obezbjedila plasman tako da ne ocekujem nikakve lukakue na terenu ako budemo imali srece mozda inpobjedimo
Koga ocekujes?Origija i Bentekea?U njih nema drugog tima i klupa im je prvi tim.
Za repku se na terenu prosipa znoj i krv ali mi nemamo takve igrače ne treba nikoga da se bojimo.Naši igrači su samo agilni,važni i drčni oni par minuta pred početak utakmice.
2-1
ISKRENO ME STRAH KIPARSKOG SCENARIJA
8 golova ce primiti ovaj seljak
Bio sam u Belgiji samo se osramotili. Bolje ne gubit pare i vrijeme opet ce izgubit.
Sve ste vi pokazali kroz zadnjih par godina . A mi kad sa ovom generacijom fudbalera nismo ništa napravili nećemo više nikad ni napravit . Imali ste zadnjih 7,8 godina toliko šansi i povoljnih situacija a vi nikad a ma bas nikad niste iskoristili nijednu šansu nit pobijedili kad je bilo najpotrebnije . A kvalifikacije kad je dvoje islo direktno na EP pa i sam baraz sa Irskom i kvalifikacije za EURO 2012 (Gdje vam je bio dovoljan bod u Albaniji) nikad vam to necu oprostit.
@ekole E to je Bošnjo živi od stare slave koje i nema . Nemoj manekene odveli nas u Brazil . Odveli nas kroz poluamatersku grupu koju smo na jedvite jade prošli i koju ne bi ni prošli da Gekas u Grčkoj na samom startu nije promašio prazan gol i da nije bilo Hajrovića koji je u Slovačkoj opalio sa 30 metara inače bi opet u baražu razigravali sa Portugalom i primali 6 komada . A onda i na SP smo dobili grupu za pozeljeti pa su šetali po terenu ko penzioneri .
A i ta Slovačka je bila jad i očaj , u tim kvalifikacijama su dva puta remizirali sa Litvanijom jednom čak i sa Lihtenštajnom , oba puta izgubili od Grčke , čini mi se čak i sa Latvijom da su jednu remizirali nisam siguran , nebitno ali su se za to pišali po nama pošteno . Uglavnom eto kakvu smo grupu imali i protivnike.
Golman Zmajeva? Kakvih jadnih zmajeva. Predlazzem novi nadimak: Vehabije. Prije je Medunjanin bio glavni vehabija, danas je to Pjanic, mali vehabijica.
DirektorVodovoda..Sipu ga loma ,direktore..