Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
begovic je daleko najbolji golman ovog svetskog prvenstva
onaj nesretni autogo je sve pokvario ...da nije bilo njega uveren sam da bi bosna sinoc pobedila...komsije svaka cast ....i hrvatska i bosna su igrali odlicno
tip pozitivan kao i uvijek... Susic je trebao 4-4-2 okrenuti u 2. poluvremenu. Nevjerovatno da sijedi goalgetter do 80 minute na klupi. Takodjer on kao trener ne,treba samo da mase glavom greske, vec da se dere i prepravljam kao sto rade svi... Takodjer da se usudi povesti samo 2 napadaca na svijetsko pf... Toliki ne-iskoristen kapacitet. Kao igrac Legenda, kao strateg = 0! Ali eto, mlad je tim i treba negdje poceti. Samo se nadam da ce Vaha da preuzme repku poslije svijetskog da "narikta" to kako treba... I da Bicakcic neudari Besica, nebi Mesi zabio...! Koji igrac onaj Besic!!!
Fakat, ne bi Mesi prošao Bešića da mu se Bičakčić nije ispriječio ... šteta što ga nije mogao ispratiti do kraja, sumnjam da bi Mesi postigao onaj gol.
sta ima strucnjak....
bravo momci, ponosni smo svi na vas