Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi Pjaniću ako ona tvoja vidi sve ove slike, nećeš se moći oprat lako. Reće što se ne slikaš sa muškim k'o Vedo .. :))
Sastale se institucije, gromade ljudskosti, Bog vam dragi dao toliko lijepog , vrijednog, ponajvise zdravlja srece i veselja u vasim okruzenjima Hvala vam za sve sto cinite za ovu napacenu drzavu i njen narod!!!
Svaka cast....
Svi su zmajevi,ali Asmir Begović je aždaja!!!!!!
Dzometlije, koji dijele i kad imaju i kad nemaju. Znaju da je sve Allahovo i da je njihovo ono sto podijele. Inace, da znamo, skrt nece ni mirisa Dzenneta osjetiti, a miris Dzenneta prostire se daleko. Allah ne voli skrte, a skrtaci ne vole ni sebe, a kamoli druge. To su najgori ljudi.
mlada muzićka zvijezda hahahahahaha ovo me je nasmijalo i uljepšalo dan
http://tuzlanski.ba/miralem-pjani-sirnicu-nene-munibe-ne-moe-nita-zamjeniti/
nu firauna ahmetovica,pa recite da su romi ugrozeni
a ko je ovaj Ahmetovic?
Medovi
Osim što su vrhunski fudbaleri,i ponos Bosne i Hercegovine,prije svega ljudine ! Svaka vam čast !
Tako je, promovišite našu jedinu domovinu!!!
Došao sam sebi.
Opet samo klošare po gradu. Sa ovakvim stavom je bio debakl na Svjeckom, ovako će i kkvalifikacije da zeznu.
Sta sam jeo ? Pa cevape