Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebate se stidi svojih komentara svi vi koji pljujete po nasim igracima pogotovo po dzeki koji nas je doveo do plasmana u brazil..DA NE POGODI 100 PUTA PRAZAN GOL MISLIM DA IMA KREDITA JAKO PUNO POGOTOVO KOD BOSANSKIH NAVIJACA
To je dobro :)) samo tako nastavite.
kako se uvlači begović to je sramota
Eh ebiga Bega i ti ga malo pretjera...da su njih dvojica rekli za tebe da si medju top 20 golmana (sto iskreno mislim i da jesi mozda i top 10) haj i nekako bi moglo proci...ali ti da kazes to za njih dvojicu ma nema sanse.
Hajd da kažu među 100 pa hajd...
svaki cigo svog konja hvali
Bosnjacima sledi hladan tus u Brazilu posle prve faze.Bicete kanta za napucavanje i propisno cete se osramotiti.Nesto kao Srbija par puta.
BOSANCIMA slijedi uzivanje u Brazilu bez obzira na rezultate,slabo ti ide provociranje ;)
A ti si medju najboljim golmanima na svetu?
strasni su napadaci , srecu imaju pa susic nema svog rodjaka napadaca odmah bi rekao vedad igra u slaboj ekipi nisu pobjedili dugo itd itd LOPOVE SUSICU J EBEM TI BOGA
Ja procitao u prvi mah da su Begovic, Ibisevic i Dzeko najbolji napadaci :D
Dobro, patriota treba biti, ali bas toliki ne. Pa i sam Begovic je vidio situaciju ispred svog gola. Mozda mu je zahvalan sto je smotan, pa mu nije uvalio go?
zna li neko mozda kad ce panini slicice za svjetsko prvenstvo 2014 ili su vec u prodaji i gdje ih kupiti !?? hvala
kod mrtve ti mame ima slicica
Najbolji Vedin gol: ;) https://www.youtube.com/watch?v=Fj-Y9-0flxs
Begovic je rekao da su to klocevi, pogresno ste preveli.