Zasjeda Komitet za normalizaciju
0
Begić: Sankcionisat ćemo incidente u I. Sarajevu
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smatrao sam horde olicenjem nekulture, ali su me ovim suzdrzavanjem od nacionalizma razuvjerili i prijatno iznenadili
nije to I. Sarajevo, to je obicna selendra zvana Lukavica
@ BORDO.ODIN @ rooney ALA ZAUDARATE NA PITARSKU S P E R M U ! !! ! COVJEK NE ZNA KAKO SMRDI DOK VAS DVOJICA NE ZINETE .
Najbolja kazna je Slavija 2 liga !
DANAS LOPTA SUTRA GOL - POZNATA UZRECICA NAJBOLJEG TAMNOPUTOG POSLIJERATNOG IGRACA SARAJAEVA ZAN LOUIS NOUKENA. A SADA KAZU LIJEVA RUKA DESNI DZEP JA STA NAM MAFIJA RADI OD KLUBA COBRA DRAGA.
Kaznit će ih nekom smiješno malom kaznom! Kao i Široki Brijeg kada su istakli nacističku zastavu. Suština kazne bi trebala biti u sprječavanju ponavljanja djela za koje predviđena sankcija. Statut FS/NS BiH predviđa drakonske kazne za ovakva ioli slična djela. Nažalost, naša minderpuzaška politika i strah da neko ne zaprijeti napuštanjem lige koči nas u sprovođenju sankcija. FSRS stalno prijeti da će napustiti ligu, a povremeno mu se pridruži i NSHZHB. Ovo je dobrodošla prilika da se klub izbaci iz Premier lige i pošalje poruka svakome ko bi ubuduće nešto takovo uradio. Spojilo bi se i ugodno i korisno. Imali bi jako pravnu osnovu da izbacimo one koji ionako svako toliko prijete odlaskom!
Nema potrebe kažnjavati Slaviju,zbog čeg bi bila kažnjena???
e bas cemo vidjeti koliko ce te ih kazniti 2 000km maksimum
glupi srbi
Primjerena kazna za onakve izgrede navijača je - utakmice bez navijača + lova! KAKVA JE KAZNA DA PODSTICANJE TAKVIH NEREDA OD ZVANIČNIH ORGANIZATORA UTAKMICE?? Koliko sam čuo u poluvremenu utakmice sa razglasa je išao - Marš na Drinu?? Da li je to znak \"gostoprimstva\" ili tek želja da se podstaknu neredi kako bi utakmica bila zanimljivija? Svejedno, i ovo zaslužuje kaznu, JOŠ VEĆU OD IZGREDA POJEDINACA! Navijačima Sarajeva svaka čast, mada mislim da oni najgori nisu ni došli na tekmu, zbog ramazana. Naravno, i na žalost, na ovim prostorima su najagrsivniji, najgori oni koji su vjerski zadojeni!
treba ih kaznit da im vise nikad ne padne na pamet- c i j e n a t o r. b a
Sine servski de ba malo prosetaj u svoju Serviju i nemoj se vracati. Idi brani Kosovo stoko jedna. A sto se tice kla.nja, da smo bog do vise. Idi operi se smrd.is na kilom.etar stoko jedna smr.dljiv...a
Odmjeriti jedno 20000 KM kazne, 5 utakmica bez publike (svakako ih nema nikad preko 300) i oduzimanje 5 bodova. Za zrinjski: 10000 KM, 2 utakmice bez publike i oduzimanje 3 boda. Pa da vidimo. (ovo sve važi za normalan \"komitet za normalizaciju\" i normalnu državu). Pošto tako što ne postoji onda će biti 3000 KM kazne i 1 utakmica bez publike. F.U.J.
Ovdje je najbolje dati -15 do 20 bodova i vidjet hoce li opet neko tako navijat. Nek ispadnu u drugu ligu sl god i cao. tako sve treba kaznit samo redat minuse po bodovima i plus kazna novcana. Onda ce im bolje bit da igraju bez navijaca svojih
a kakvi su incidenti bili nisam upratio?
nije istočno nego STOČNO Sarajevo...
Bio sam ja u press ekipi na utakmici, navijaci slavije su mirno i kulturno navijali i onda je grupica sa dijela Sarajeva prerusena otisla medju navijace slavije i pocela da divlja. Treba kazniti Sarajevo.