Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram da vas sve bude (i tebe Begiću najviše tebe) koje sve naknade i u kom iznosu dobivate (čuj nagrada za Brazil) a liga nam se igra na livadama,roditelji fimnansiraju djecu do pa i u seniorskaoj konkurenciji.Sram da vas bude.
Volio bih vidjeti zbog cega se u tuzilastvu vec nekoliko godina kiseli predmet "Begic i ostali" dok je isti obnasao funkciju pomocnika direktora sarajevskog aerodroma...
kakav ba Hadzibegic,ili ovaj Begic,samo je lova u igri,oni nama i ne trebaju,kod nas je fudbal prop'o davno,jos sad ako se ne plasiralo na SP,a tesko ce to biti,gotovo nemoguce,tek tada fudbal propada,generacija u koje se kao upiralo i ocekivalo od nje prolazi,novih nema vise,tako da polako to ide u bunar
Predlažem da im TUŽILAŠTVO I SIPA organizuju doček Nove gdine !!!
Hadžibegiču...udarom na ugled Reprezentacija nećeš ništa postići. .Begić je modernizovao I uredio Savez, ali ni on nije nezamjenljiv. Jasmin Baković je isto vrlo sposoban I tog gospodina jako cijenim I poštujem
ne razumijem šta je problem u Savezu ? Igrači zadovoljni, Navijači. .UEFA. .FIFA. . Premijer Liga je skraćena. Savez je u finansijskom plusu. Šta je problem? Ko će biti Predsjednik? Boli me kako se zove ali nek je sa Repkom sve OK I nek navijači ne prave nerede!
posra on hadzibegica dobro
Savez je kriminalna organizacija... To svi vide osim tuzilastva, SIPE, MUP-a...
Munibe Usanovicu ti si malo dijete za pojedince. Munja vrati se
Haj ne seri ebo te Munja I Čubrilovič I onaj glavonja iz Orašja
Povuce ova dva firauna jos lopina iz saveza.
Vratite nam Muniba!
IMA OVDJE PUNO OHRAHA U DZEPU...SLABO NEATO SIPA CESLJA GDJE TREBA...VEC FATA OVE DILERCICE STO NEMAJU POSLA...HAJMO MALO CESLJATI NSBIH,BH TELECOM,ELEKTROPRIVREDU...Pa da vidite gdje se krade lopatom preko tendera i kojekakvi mandji.
Ja gotivim Begica. On je konsilidovo redove.
proziva hadziju za naknadu od 900 km a on milione ukrao. gnjida od covjeka. pa konju gdje ces se ti porediti sa hadzijom. jedina je greska hadziji sto je dopustio da takav olos udje u savez.
Faruk dolazi u Savez ko i ti na aerodrom . Znaci skoro pa nikako.
GOSPON DINO,,DAJTE MALO OBRAZLOZITE NA KOJI NACIN STE VI DOSPJELI U FUDBAL..KAKO KAO PREDSJEDNIK NISTE STOPIRALI BILO KAKVE ISPLATE,AKO STE UOCILI NEPRAVILNOST,ZNACI NI VI NISTE CISTI,JEL NEMOZE NEKO ODOBRAVATI TAKVE ISPLATE ZA NERAD A VI STE TAJ KOJI TO RADI PROTUZAKONITO,,IMAM OSJECAJ DA NISTE PUNO BOLJI OD PREDHODNIKA,,BORITE SE ZA TE STOLICE JEL SU DOBRO PLACENE,,A STO NEBI SAVEZ VODILI BEZ NAKNADE,VRATITE SE NA AERODROM
Hadzibegic je gggovno ali pravi. Ters covjek, ko god ga zna, zna da je djubre. Ne branim Begica, ali je ovaj namazan svim bojama, a nikakav selektor..