Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dvoje djece igraju u istim ligama ko Bekamovi klinci ovdje u Los Andjelesu, odigrali su najmanje desetak ugakmica protiv sve trojice Bekama, od njih trojice jedini pravi talent je ovaj najmladji Cruz, od Brooklina nema nista a Romeo je neverovatno brz al los sa loptom.
@ccc talenat je do 10% zaslužan za uspjeh,sve ostalo je upornost,rad,rad i samo rad.vrlo je jednostavno...pa nije moguće da se u španiji,engleskoj,francuskoj rađaju talentovanija djeca nego u bosni...naprotiv talenta imamo više nego oni,ali nemamo pravilan rad...kod nas je školstvo preobimno...ko j.e.b.e matematiku,istoriju,hemiju,ako je neko talentovan za slikanje daj mu kist,a za fudbal daj mu loptu i trenera...ronaldo najbolji primjer nema ni srednju školu i ne treba mu,a ako zatreba kupiti će u nekoj bijeljini ili travniku...
vala su ga do te mjere izbrusili, tj. istanjili, da ga haman i nema vise (talenta kod torresa)
kako ne znas, pa chelsea je izbrusio neizbruseni talenat fernanda torresa
Ne znam nista o brooklynu ali talenat ili imas ili nemas, ne mozes ga napravit. Neka ga dovede ovamo u bih gdje se ne gleda talenat nego upravo ono sto beckham ima :)
našao je pravi klub,"čuven po svojoj nogometnoj škol"....pa ne znam ni jednog poznatog igrača koji je kroz tu školu postao dobar igrač...
nema od Broklyna hajra