Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam se bas nasekirao. Ne znam kako cu srati sutra.
ne moraš srati sutra (tj. danas), već si se ovdje izasr'o ;)
Sjecam se kad sam svoj mail napravio za njegov 32 rodjendan, dio teksta u mailu je bio "beckhs32". Sretno legendo!
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati legalno preko 15 000 kn mjesečno? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
Volio sam njegov onaj centarsut iz slobodnjaka i pasove duge to je samo on mogao bravo beks..!!!
Bio i ostao legenda, i jedini covjek zbog kojeg sam od mali nogu poceo gledati fudbal !!!
Odlaze polako sve legende ovog sporta,ovo što dolazi više nije fudbal,ovo je biznis postao... Zbogom legendo!
Jedna velika fudbalska ikona !
Da, za debilnu playstation generaciju, za poznavaoce nogometa prosječan igrač, obični maneken, prodavač dresova.
@Scirea Izvini znalac fudbala,nismo te na vrijeme prepoznali. Pogledaj malo njegove najbolje slobodnjake,najbolje odigrane utakmice,pogledaj kako je igrao u najboljim godinama. :) Maneken lik jbg može mu se ;)
Da nakon 25 sezona provedeni u Psg u suzama se beki oprasta od njih ;P
oprasta se od fudbala a ne od kluba, pokusaj to da zamislis