Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spekulise se da bi mogao pojacati TOSK iz Tesnja...Dolazi na poziv Nikole Nikica :OOOOOO
budale nadjite sposobnog prevodioca koji ne koristi google translate, Beckham nije rekao da nikad nije cuo za Hajduk, vec da nije cuo za te glasine. Drugi put se malo bolje informisite prije nego sto kopirate clanak
cuj za Hajduk, hahahahahahahahha,haahahahahahahahahah, mislim stvarno
drzi ti mene za k u r a c osuneceni, to ti najbolje ide ;)
hahaha poturice nasli nesta pricat o sportskim uspjesima..... drzite se vi sjedece odbojke hahaha
@sanel kako te nije stid kakvi manijaci navijaci na baterije protiv sheriffa prva utakmica nakon dugo godina s posjetom preko 10 000,smijesno cuj 24sata zive za zelju..misevi mozda preko neta
reko je da nije cuo za glasine a ne za klub pob.ogu, pa he.bemu vi bosance predstavljate ko fakat glu.pe ljude nije ni cudo da me ljudi cudno gledaju dok kazem da sam bosanac, kod nas je IQ prosjek 80ak m.aj.ke mi. Pa poslusajte opet pitanje i odgovor i upalite tu ti.kv.u bosansku pa skontajte.
A de-bil novinar isti fudbaler Gago.
sarajevo-x.com = online express
pa dobro manekenstvo je za modnu pistu.... i za tenis...
Bravo majstore,takvo se mišljenje cijeni.Za vrijeme Juge smo bili nogometna velesila,a nisu nam igrali stranci.Hajduku su vrijedili Oblak,Primorac,Baka ili u novije vrijeme Ibro ko što Bekem ne bi mogao bar u igračkom smislu.Što se manekenstva tiče ono je za modne piste a ne za nogometno igralište.
ma dobro fin pokusaj sale al da budemo jasni ba, hajduk je izuzetan klub sa dugogodisnjom historijom i sad fol ovaj maneken kao nesto uz podsmjeh govori, ne treba dati priliku ovim glupim strancima da pominju klubove iz regiona i uostalom region uopste, smijesno, volim Zelju do gr.o.ba al drazi mi je hajduk od stranacke politike ebla ih elizabeta
sinoc doso iz Splita
Hajduk i Torcidu sam zavolio kad sam vidio kako se odnose prema našem Senijadu.Bio sam na utakmici kada je Željo igrao protiv Hajduka na Hajdukov 99 rođendan.Cijeli Split je pun Hajdukovih grafita,a i onakvu proslavu 100 godina nitko ne može nadmašiti.Posebno mi je drago jer su Željezničar i Hajduk veliki prijatelji kao što su Manijaci kao i Torcida navijači koji žive za svoj klub 24 sata na dan.
@ seljak e nek se ti NE KURĆIŠ za ostalo cemi lako...seljacino...ko sve ima komp Beks je top model s skromnim fudbalskim znanjem...al zna pare zaradit kapa dole sa x ovo nije dobro preveo(iako je Hajduk ime samo u granicama EX-YU)
Da mu Ruska Mahalačka ponudi dobru zaradu mislim da bi Beks dobro razmislio o takvoj ponudi.Hajduk nema toliko para da ovakvu legendu dovede u klub.Čitao sam da su željeli Ronaldinha,ali jedno su želje,a drugo je realnost.
A jeko vatale s kapicom?