Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@belmo Izvini druze nije on dao ostavku zb og niza poraza kak ti vec rece (dva poraza i remi), covjek zeli novu sredinu, a ti zaboravio sta je on sve osvojio za 4 god ?
Jest najbolji je bio trener Barce ikada bolji je bio i od Rijkaarda stvarno mi je zao sto odlazi ali niz poraza sada ce ga zamijeniti Tito Vilanova visca barca
Beckham, bio i ostao gospodin :D
Napraviti cu se glup i dislajkati sam svoj komentar
Objasnio lik. A ne ko ovi ostali \"navijači\". Da mogu oči bi jedni drugima iskopali samo da dokažu da je Barcelona bolja od Reala i obrnuto, te da je Mourinho grozan trener, a Guardiola gospodin i, opet, obrnuto.