Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ljude sa hrvatskom domovnicom obavjestenje. NEIGRAJTE LOTO U HRVATSKOJ JER SINOC JE SEDMICA IZVUCENA U ZAGREBU
sinoc se zagreb treso 7,1 po rihteru
koji gospodin
pa skuzio covjek o kakvim mafijasima (Mamic) i zlotvorima se tu radi
@ha ja, @okamenjeni, @koke: Mozete samo da ustanete kad se spomene ime Kaisera, nekulturnici jedni!!!
LOPOV I MASON PLATINI KAO I BLAT BORUSIJA-OLIMPIK iz 1 u 2 kvota 31,olimpik dalje Dinamo-Lion Izmislili poludirigovani žreb da bi nameštavali Francuska-Irska (rukom gol),Francuzi dalje Ircima kasnije olakšavaju plasman u EP time da im davaju najlakšeg protivnika Francuska-Bosna (izmišljeni penal) PORTO PRVAK ZBOG EP U PORTUGALU ČUDNI PORAZI MONAKO-REAL 3-1.MONAKO SA 9 IGRAČA POBEĐUJE. DEPORTIVO-MILAN 4-0, GRČKA EVROPSKI PRVAK U PORTUGALU ZBOG OLIMPIJSKI IGARA U GRČKOJ NAREDNE GODINE. SAMO ŽELE DA DRŽAVEKOJE SU ČLANICE EU IDU NA VELIKA TAKMIČENJIMA. ONI NAMEŠTAJU UTAKMICE DA BI SE BOGATI KLUBOVI JOŠ VIŠE BOGATILI:A SIROMAŠNE KLUBOVE KAŽNJAVAJU ZBOG NAMEŠTANJA
pa majmune svabski pa sta onda mislis o ponistena dva gola ajaksa to niko nesmije spomenut jer su ti UEFINE SUDIJE HEBO VAM PLATINI MAMU
Joj Keisera levata, misli da je namazaniji od Mamica.
deenahy. Apsolutno dijelim tvoje mišljenje. Ovaj eurpski fudbal je sramotan u namještaljkama. Treba samo pogledati posljednji gol Marseja protiv Borusije. Smiješno je kako su se domaći igrači sklanjali od igrača Marseja da bi ovi dali gol. Ne znam kako to B. nije vidio!!!
Platini je največi LOPOV i UBICA NOGOMETA ZAJEDNO SA BLATEROM.Nameštene utakmice 1) Borusija-Olimpik 2) Inter-CSKA 3) Ajaks-Real poništena 2 gola Ajaksu 4) Dinamo-Lion,ZVAO Mamica i sudije da bi uticali na rezultat. NJEGOVOM ZASLUGOM 2 FRANCUSKA KLUBA SU PROŠLA DALJE A TREBALI SU ISPAST.
haj bogati šta fali, uzeli ljudi koju kintu pa šta. Bolje nego da su se kurc..li pa dobili po gu..i sa recimo 0:2 i ostali kokuzi, samo su malo to ofirno uradili vid se , baš se vidi.. treba tu malo šlifa :)
Da se malo nasmijete :D : -Ustaj Krunoslave, osam je. -Je li opet Gomis? -Ma nije, nego moras na biro posao trazit...
ako je ko lopov onda si to ti...
istragu i na grbavicii
Krunoslav Kruno Jurčić-selektor BiH (ako A-l-l-a-h dragi da)
zar ima neka druga DOMOVNICA osim hrvatske???
omiljeno mamicevo pice seven up