Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudbal nije evoluirao nego je nazadovao maksimalno. Nekad se igrao za publiku i golove, a danas iskljucivo za novac. Ako pogledamo kakvi su igraci bili do pojave lige prvaka, a kakvi danas shvaticemo da se prije igrao mnogo bolji fudbal nego danas i ekipe iz osamdesetih i sedamdesetih bi poderale danasnje napuhane zvijezde. Maradoni, Beckenbaueru, Peleu nisu trebale sudije koje sankcionisu pogresan pogled prema njima i nisu im trebali tereni sa posebnom travom da bi pokazali kako se igra lopte i da bi odigrali dobro i kvalitetno i zabavili i uveselili publiku cijele planete svojim umjecem i talentom. Lako je dans biti Messi i Ronaldo kada im niko ne smije prici ni na metar udaljenosti, a da to ne bude sankcionisano faulom, a u velikom broju slucajeva i kartonom. Pravim znalcima i umjetnicima koje smo prije gledali takva zastita nije bila potrebna. Posljednji veliki fudbaler i umjetnik zelenih terena je bio Zidane. Ovo nakon njega je preplacena i ko medjed zasticena buranija.
Nekontam !!! ahahahhaah xD
Bem ti ofsajd ukinite prenosenje kartona iz kvalifikacija na baraz da mozemo rahat poderat Portugala
Tako je Drkenbauer...Za sve je kriv Kurcolizu
Za ofsajd ima smisla, ali ako ukinu kazne za ove faulove sjebace igru totalno. Pa ako je zadnji igrac odbrane znaci da je napadac 1 na 1 s golmanom i to je sto posto sansa. Prosjek golova po utakmici ce bit 0,00001. Cirkus.
USS - pa gdje si strucnjak ... pa sta ima ?? pojma ti nemas ko je Kaiser majmune.. covjek je i kao igrac(1974) i kao trener(1990) osvojio Svjetsko Prvenstvo . a sa Bayernom sve sto se moze. zato suti
PA OŠ SE VIŠE JEDNOM POTRNUTI, MAJKU TI ŠVABSKU...TI IPELE\' SJAJNI IGRAČI, ALI NIKAKVI STRUČNJACI... VALJDA BI SE MOGLA NAPRAVITI LISTA GLUPOSTI IZREČENA IZ USTA OVOG PAMETNJAKOVIĆA... JEBAO TE UDO BRINCKMAN IZ KLINIKE ŠVARCVALD, DA TE JEBAO
U pravu je Franz, bolje je bilo dok smo nas dvojica igrali. Danas Messija i takve ne smiješ ni pogledati mrko, a kamoli šta drugo. kLInac bi se on naigro u naše doba...A ofsajd nije problem, samo brate uzmeš loptu na pola terena, sjuriš se do gola i to je to. Kakav ofsajd?
A bu*dale like... Pa ako ne bude crveni karton za zadnjeg covjeka u odbrani, onda ce svak namjerno i sa gustom praviti takve faulove. Ovako ce dobro razmisliti, pa ce probati stici tog igraca. Svasta! Ja bih za takve prekrsaje davao jos i 3 utakmice suspenzije.
KASNITE KASNITE sax-ovci ja sam ovo citao prije godinu dana, e boze sacuvaj
kad vidim da je džeko stalno iza leđa protivničke odbrane stvarno se zapitam pa ko i zašto izmisli ovaj ofsajd
Stari matori prdonja bi i dalje da kroji kapu čitavom svijetu i da upropaštava fudbal.Ajde više u penziju matora drtino i pusti mlađe i pametnije da rade svoj posao.
koji je ovo bio gazda na terenu. Kaiser car
treba ukinut ofsajd sta ce nam\'...zanimljivije bi bilo gledati kako se ganjaju po terenu...usran je fudbal sa danasnjim taktikama i linijama (odbrambenim bedemima i sl.)...zivio Pele
FUDBAL JE EVOULIRAO , MOJ SVABO! I NISMO VISE U TVOM VREMENU!