Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva svjetska rata su uzrokovali-prvi su dopingovali sportiste.umjesani u sve prljavo sto postoji kako u sportu tako u politici ,sve radi kapitala,bez ferplaya bez morala i to sve zavijeno u foliju da bljesak odbija sumnju u prljave radnje
Lobiranje postoji u svemu, svugdje I uvijek. Šta god hoćeš da uradiš valja ti podmazat ovog, podmazat onog, ovdje, tamo. Tako svijet funkcioniše I ko to ne shvata nije mnogo bistar.
eh odmah se priznaje sve, svako uzima svoju odgovornost al su to za NJEMAČKU uradili, koja je zaradila milijarde. U Bosni bi svi negirali. Pa bi se potucali po sudu 10 godina. Na kraju bi ih pustili.
Svabe kad god ocigledno varaju, uvijek slijedi izgovor "greska"? Nije greska nego kriminal i korupcija. Inace Franz je odvratni kurvin sin, bar se tako ponasa.
Nije bilo ilegalnih radnji, a otvoreno potkupljivali FIFA parama???