Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više od pola navijača Bayerna i ne zna šta znači MIA SAN MIA, a furaju se ko veliki fanovi Bayerna...godinama. hahahaha
Es gibt nur einen Kaiser!
Zato svi znaju za mog Dzeku, a posebno bosnjacki kokuzi koji mogu samo sanjati da mi zabiju :D
Avion za covjeka! Martinez za veznika! Sta je PDV? Nikad cuo za njega.... PDV, BMW...da to nema neke veze s prijevoznim sredstovom!? To je to! Sad sam dobio ideju kako realizovati avion za covjeka!
Ne boli mene Rekordmeister (jer bodrim sve njemačke timove kada igraju u Evropi), koliko tebe boli VIZE-BAYERN ili KOAN TITEL DAHOAM! hahahahahahhaah
Mene boli Qu.rac šta znači \"mia san mia\". Samo kazem da pola navijača ne zna. Mi ljubomorni?! Pa vi kom.plekse liječite transferima od 40 miliona Eura...toliko se jedete što protekle dvije sezone i vadite na to da ste rekordmeister...u suštini to vam niko ne osporava, ali mi se po.vra.ća svaki put kad počne sezone, eto bavaraca sa prep.oten.tnim komentarima.
Bayern je institucija, zbog ljudi poput Franka B. Posteno je isprosipao novinara u ovoj izjavi..
http://bayern-cro.com/Najnovije-vijesti/Pravo-znacenje-izraza-Mia-san-mia.php
hehe citiram : \"Ali koja je zapravo razlika kada govorite o 30 ili 40 miliona eura.\" Kolikacka je razlika kad u dzepu imam 30 ili 40 KM. a izmedju 30 i 40 miliona nije neka. Koje se silne pare daju na taj nogomet to nije normalno kad im 10 miliona nije nista.
A ljubomorne duse, mogu i bayernu i kaiseru a i svim navijacima bayerna da ga pu.....
@the unity dovoljno je da ti kazem ono sto te najvise boli: REKORDMEISTER
bolje se informisi, za pocetak je i google dovoljan
Od kud\' 16 znacenja??? \"Mia san mia\" znaci \"Mi smo mi\"- nesto kao nepromjenjivi, doslijedni svojih (bajerskih) nacela i tradicije.
haj ti reci pametnjakovicu sta znaci ? Mia san mia ima 16 znacenja
@bosna4ever Kvazi velikanima? Od kada ti pratiš fudbal? LOL
J.e.b.a.t ce bayern mame ove godine i borussiji i werderu i schalkeu i ostalim kvazi velikanima... MIA SAN MIA