Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je kad ovakve fudbalske veličine postave stvari onako kako treba što se tiče poretka u svjetskom fudbalu . Kome nije jasno nek više puta pročita ovakve tekstove.Nije sam veliki Franc iznio ovakve tvrdnje , Mnogi velikani svjetskog fudbala su takođe Barcelonu u zadnjem desetlječu postavili na prvo mjesto kao ekipu koja postavlja nove standarde u modernom fudbalu. Možda to za nekoliko godina bude drugačije i neka druga ekipa bude ovako neprikosnovena ali če i oni kao uzor uzeti Barcu .Real Madrid je ove sezone vrlo blizu Barceloni ali mislim da je ovo njihov vrhunac ,jednostavno u sadašnjoj ekipi Reala je puno plačenika koji ga nemogu voliti kao Barcu njena \"djeca\" Messi, Fabregas, Xavi,Inijesta Pique,Buskets,Alkantara i dr.
Bravo Hitlerovo potomche, trebao si nam jos reci da je zemlja okrugla i sta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza
gospodin, nema dalje
Jesu al na ku.rcu
halo ba vas dvojica, stavljate 2 razlicita citata iz clanka! jedan cita do pola, drugi otpola... a taka nam je i drzava! :ppppppp
Nisu jos na istom nivu barceloninom ali su najblizi od svih klubova !
\"Ne smijemo zaboraviti da Manchester City, koji je odličan klub i koji je jači od mnogih bundesligaških ekipa, još uvijek nije veliki tim kao što su to Barcelona ili Manchester United”, napisao je Beckenbauer u svojoj kolumni za Bild, prenosi Goal.com. \" ovo je citati ti sto dobro vidis...
coro coravi, citas li ti tekst ili samo naslov gledas?? btw. \"On je istakao da engleski tim još nije toliko snažan poput Barcelone, Real Madrida ili Manchester Uniteda. \"
Koji oštrouman zaključak.Rodila majka genijalca.Ne znam je li to zapazio sa naočarima ili bez naočara.
sve kontam ali u njegovom citatu nigdje ne vidim Real Madrid nego konkretno Barcelona i Manchester United, zasto uvodite u tekst jos i Real Madrid ???
ko je reko da igra?navijam za drugu ekipu al ovo sto barca radi je najbolje
a ko je na istom nivou ? NIKO, ali to je normalno ljudi nisu sa nase planete dzeni zeve
ma jok ba, na istom su nivou cini ti se hahhaaha otkrio si toplu vodu!