Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan nebio Bayern i Dortmund bi se prosetali kroz englesku ligu u kojoj dominiraju City kojem je Bayern i Dortmund ocitao nogometnu lekciju , te United koji je prvi na tabeli a nikad losiji u zadnjih nekoliko godina ( po igri i po igracima)
kako je dobar, dala bi mu da svrsi u mene
pep otisao u realno slabiju ligu gdje mu je sve na dlanu...mis pravi
@jebač Baš tako. Nadam se da će ga Jupp zeznuti do kraja sezone i uzeti CL
jest veci izazov, al u k.u.rcu. bayern nema konkurencije u ligi, a u CL im je vakat da osvoje, jer su vec bili u dva finala zadnjih par godina. od tada su postali samo jaci, znaci osvajanje cl je neminovno. sve je to pep skonto i dosao na vec gotov odradjen posao da pokupi trofeje.
vec vidim konflikt na relaciji PEP-RIBERY i PEP-ROBBEN...ta dvojica lete iz kluba vec u zimu!
NECEMO GUARDIOLU ...
ma ima da poharamo evropu kad nam dodje Pep. MIA SAN MIA
Netačno: Bayern je veći izazov od Chelseaja za Guardiolu Tačno: Za Guardiolu je Bayern veći izazov od Chelsea. Nepismeni novinarčići