Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da ovaj, meni lično dragi SDP-ovac, se samo bavi cestitkama i pohvalama za stvari koje nemaju veze s parlamentom ili bilo kojim dijelom drzavnog aparata.. Radije bih da malo zasuce rukave a ne da se bavi hvaljenjem i cestitanjem
pala magla do pola Srajeva....ovaj denis je najveci prodavac magle je.bo mamu lopovsku
Mehmed Šišić sekretarici \"Neću seks, samo da se milujemo\" Na YouTubeu se pojavila snimka Federalne televizije na kojoj oni koji dosad nisu imali priliku, mogu vidjeti na osnovu čega je Kantonalno tužilaštvo u Zenici pokrenulo istragu protiv Mehmeda Šišića (54), predsjednika Saveza demobiliziranih boraca BiH i Zeničko-dobojskog kantona. Šišić je 36 godina mlađu uposlenicu ucjenjivao visinom plate i gubljenjem radnog mjesta ukoliko ne pristane biti intimna s njim. a ja, a ja, a ja ......?!!!!!!!!!!!!
Komunjare = č.e.t.n.i.c.i. Majku li vam vašu šupkoslovensku
Čuj \"ostavili srce na terenu\"?Koliko sam ja vidio na terenu su ostavili samo pljuvačku i izrovanu travu.Ovaj pakšu je dobar političar, jednako kao što je Igor Kristić dobar sportski komentator.
Moja komsinica s treceg takode podrzava.rrezentaciju. Ja vijesti, tito dragi....nidje veze .....
nikoga osim ovog portala \"dzava za covjeka\"
koga boli ki-ta šta je Bećirović rekao o nogometnoj utakmici ?
pocela predizborna kampanja.pa ko repka pored nas ide putem evrope,pa bolan nebio ne ide politika prema evropi,evrope ti ocima nisi vidio.repka je bar na vratima evrope,u najmanju ruku baraz! a nek on odgovori kad ce nas politika dovesti pred vrata EU?
Trener sušić = 0 (nula) a \"sušić\" sam namjerno napisao malim slovom da ne bi neki ispravljali gramatičke greške. Džeko = sam protiv svih (jedan napadač na četiri odbrambena igrača, a igramo sa igračem više i to kod kuće, a kasnije i sa dva igrača više) Misimović = mozak ekipe (dobar pregled, dobri pasovi, dobri driblinzi, sreća pa je ušao u drugopm poluvremenu) Lulić = klasa za sebe (prodoran kao i uvijek, brz, aktivan, malo još da su ubačaji bili bolji dobio bi odličnu ocjenu) Odbrana = vrlo solidna (malo nesigurni u ponekim situacijama ali su otklonili sve opasnosti prije nego su te opasnosti postale ozbiljnije prilike za gol) Sredina terena ili vezni red = 0 (nula. bez imalo trčanja i otkrivanja i zalaganja, bez reda i discipline, uvijek daleko od protivničkog igrača, a uvezanost njih međusobno je bila od 0 do 6% što je jadno za ekipu koja želi da se takmiči sa najboljim ekipama u evropi, a još jednom da kažem: TRČANJE, OTKRIVANJE I KOMBINOVANJE = 0%)
Hajmo sad malo o fudbalu, odnosno nogometu, pusti Denisa i ovu nacionalisticku stoku koji svaki portal zagade svojim cojstvom junastvom Srbstvom, Hrvatskom, Muslimanstvom. Vi samo o tome razmisljate, pustite malo nas normalne da pricamo u fudbalu , idite na svoje poskoke , rs novine Avaz ili u 3p.m. ako hocete
Denise ne rise napravi put u Planama dje si se rodio
E stvarno nemaš veze o fudbalu. Džeko je uz Dr. Papca bio najbolji igrač na terenu. Evo ti malo podataka: iznuđen crveni karton koji je prethodio golu, sjajna asistencija Misketu za go, cijelu utakmicu je vezao najmanje dva igrača na sebe, fantastična kontrola lopti koje su naši odbrambeni igrači ispucavali (čitaj nabijali), trka i zalaganje od prve do zadnje minute... Nauči se malo gledati fudbal, nekad i ne moraš dati go da bi bio dobar.
pala magla do pola Sarajeva....najveci prodavac magle staru mu posevim
dokle ce se političari SDP-a kiti tuđim perjem vise i 6o min mjesat u rad reprezentacije ,pricat da Ćiro nije nikakav strucnjak ,kako pobjede protiv belgije nisu ništa. I sad bi isto pricali da smo izgubili
Gle ti ovoga @Srblje. Negira moje srpsvo! Reci mu o našoj junačkoj slavi oli krsnom imenu presvetom Sv. ANDREJ PRVOZVANI. Verovaćeš iduće godine na taj datum neverniče, bogohuliš.