Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bega je mačka!
Asmir je nase zlato respect
Ovo me podsjeća na najmržu rečenicu; Odlično smo igrali,ali,nažalost,..nismo imali sreće,, hm,, daj da igram loše ..ali da pobijedim!!!!!!!!!!!
Bego kralju...bio i ostao najbolji.Naš ponos.Samo riječi hvale za ovog sportsku i ljudsku grdosiju.
haha i onda se nadje debil da kom kako je najlosiji bio od svih reprezentativaca sto su igrali ovo kolo u svojim ligama -.- Bega Zvijer!!!
Cestitke Begovicu za niz sjajnih odbrana. Ali, treba reci dao je pobjedonosni gol Chelsea-a velikim dijelom zasluga upravo A. Begovica. Iz toga razloga, nisam siguran u kojoj mjeri je njegov izbor u tim kola opravdan, imajuci u vidu cinjenicu da je gol kojeg je Asmir poklonio (neodmjerenim degaziranjem lopte iz vlastitog 16-erca) odlucio pobjednika.
Eto da je kojim sluzcajem neko drugi bio na golu i odbranio to, sta mislis kako bi prosao u ostalim prilikama koje je begovic odbranio?
Ja kad bi vidio Begu na golu, a da sam u akciji ne znam kako bi dao go. Koji je ovo kralj.
https://vine.co/v/OlFmAMqexXq
Asmir Begović naš najbolji golman posljednjih decenija. Nadam se da će otići u veći klub. Real bi bio po mjeri, ali može i neki drugi top klub koji igra LP.
ba@ samo nek u real ne ide, pogledaj sta biva sa golmanima njihovim, kasiljas odjeban, navas kupljen nije odigrao 3 utakmice, od prosle sezone golman branio sve moguce i nemoguce i odjebase ga, real je djubre od kluba to se zna
asmir hobotnica nasa