Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj molim vas okanite se vise (ne mislim na klix nego inace) sa onim glupin nadimcima. zmajevi i nekako ali kad se sjetim ministra odbrane, dijamanta i ostalih go**ana.....smijesno je stvarno
zaboravio si na malog princa
@Depozito Kamata 2 aaaaa mali princ je posebna prica hahahahahahahahaha NAJVECA PODVALA FUDBALA!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sretno Mesa i da nas odvedes na svijetsko
korisnicki to te fup vec pustio da se branis sa slobode?
Sta cest ti karat impotentni konju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Price za djecu
Dzeko je to vec proslavio u Sanskom Mostu.
Zelim sve najbolje reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali sam veoma skeptican po pitanju strucnosti i kompetentnosti Bazdarevica. Mislim da nema herca, muda, kako god...
meša moj dobri prije svake tekme ubuduće molim te da se konsultuješ sa klixovcima!
Ništa lično protiv Meše, dobar igrač ali neuspjeh se mora kazniti ako smo reprezentacija koja očekuje redovna učešća na evropskim i svjetskim prventstvima. Objektivno reprezentacija nema petogodišnju perspektivu, ovaj sastav igrača uz jakog trenera može eventualno izboriti još jedan nasrup na evropskom prventstvu ali smo daleko od one jake BiH koja je porazila Grke 3:1 .. Neuspjeh se mora kazniti a ne nagraditi, Irska se ne treba oprostiti. Reprezentaciji je potrebna nova energija, mozda je vrijeme da se okrenemo strancima za selektora!
Sušiću nije produžen jer nas je odveo na svjetsko prvenstvo ? TAkvima u ovoj zemlji nema mjesto. NEgo samo onima koji održavaju kontinuitet NEUSPJEHA !
Sušiću je produžen ugovor iako je kakio na SP a na početku kvalifikacija za EP je repku na krilima svoga bratića uništio. I to u jednoj od najslabijih kvalifikacionih grupa.
@roki1990 Možda na evropsko takmičenje u plakanju ??
Smanjiti euforiju, biti realan, pokazati muda, volju, zelju i zalaganje na terenu pa mozda i bude rezultata..
Trebo bi tu jedan Fergusson, Ancelotti ili klopp, da red uvede... Pa im od trcanja dusa na nos izadje
ma ovaj kvazi trener veze nema, opet ljudski i zajedno tonemo
Bogami pokazao je da ne zna, neka nam je bog na pomoći, nikad više na veliko takmičenje, možete i Pušinu vratiti da voda familiju o trošku saveza
U potpunosti se slazem. Sta je uradio - nista. Igra se popravilo samo za onoliko koliko su igraci htjeli da igraju za razliku dok ih je Safet vodio, sve ostalo sto je do trenera nista nije uradio!
Meša će sve to posložit.... Vjerujemo svim srcem u tebeee
aferim. puno sreće