Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intersantna vijest bi bila da je strucni stab nezadovoljan radom ekipe. Ovako sve isto kao prije, fantasticna atmosfera sve fantazija a konacan ishod ili remi il i sudije krive.
igrali smo dobro al nas zaj... sudija
Ja znam da mi očajno igramo , igra spora , tromo sve ... neuigrano tako da me ništa neće iznenadit dugo dugo nisam uživao u igri reprezentacije realno
Nadam se da ce proci sve u redu. Prosle godine da ne bi Medunjanina, izgubili smo.
Nema nista ako ne pocnemo u formaciji sa Hadzicem i Jajalom na sredini
Otjerali ste Susica, sad kmecite narednih 50 godina, nigdje se oni nece kvalifikovati vise, pogotov ne s ovom neznalicom. Ne znam jesu li ljudi slijepi pa ne vide jad od igre na svakoj utakmici. Protiv Grcke je sve vidjeno. Katastrofa!
Sušić je glup, ali je ovaj gluplji! Sušić je jedini selektor kojeg je jedna dobra reprezentacija odvela na svjetsko prvenstvo! Ali ovoga nećemo moći... totalno je izgubljen..
Joj kad nam kipar uvali 3 gola
Gledaj cetnika sto pucaju minuse. Nikako mi nije jasno sta rade na ovom portalu osim sto hejtuju sve sto je pozitivno.
najgore su mi ove utakmice u ovom periodu kad pocinje sezona a igraci uglavnom vise koncentrisani na utakmice u svojim klubovima.bit ce zafrkano.
Sretno zmajevi.
Momci samo jako. Postoje mnogi koji i dalje vrjeruju u vas 🇧🇦🇧🇦✌✌💪💪