Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kome je namjenjeno vec kome je sudjeno. Miske Legendo hvala ti za sve sto si uradio za najdraži Grb !!!!
Ma ovaj Mesa je na tragu telece glave, dakle on je htio da mu Miske bude glavni igrac i toliko mu je vazan da se ocigledno dosta dugo nije cuo sa likom, jer bi mu ovaj najavio svoj oprostaj... Lose se nama pise i u nastavku kvalifikacija, mada je za rezultatski kolaps kriv iskljucivo Sajo suskavac.
Haha prije mediji saznaju od selektora, komedija. Covjek bi pomislio oni popricaju o tome.
Računao na čovjeka koji nije igrao pola godine, a i prije toga nije bio fizički spreman. Toliko o Mešinom scoutingu.
hajmo sad s komentarima kako Miske bojkotuje Mesu
pa imas Tina tenakre neka igra amidzin papak :)
Jadna nam majka ako i Mesa u njemu vidi igraca kao i amidza mu. Sa Slinom u pocetnom sastavu strahovacemo i protiv Andore
Miske dobar bio, al jadna je ta ekipa kojoj bi onakav miske bio jedan od glavnih.. nasa repka je za bacanje a siguran sam da i mesa nece to promjenit, nazalost
hvala ti Miske za sve
Eto koliko se ti razumijes moj Mesa.. Tesko nama s tobom.
Pa ljudi vrijeme je doslo da promjenimo repku. Ne mozemo vise racunati na igrace koji su nam bili bitni u kvalifikacijama za Euro 2004. Njihovo vrijeme je doslo i proslo. Jedino jos Spaha moze od njih gurati, svi ostali su vec davno presli svoje zlatne dane.
Ma i spaha slabo igra kad je u repki, koga mi imamo od mladih igraca sto valjaju.. samo besic
AKO SI TI RAČUNAO NA MISKETA ONDA NAM SE NE PISE DOBRO ! Prvo to znaci da ne znas svoj posao.(Svaka cast Misketu, ali nije više agilan, zahvalio bi mu se) Drugo to znači da nisi u stanju da raščistiš redove i osvježiš reprezentaciju.(oce li ti i Tino Slino igrat) Treće, ako nema ko zamjenit neagilnog Misketa, onda ne trebamo ni ici na Euro (da se ne bi bili kanta za napucavanje tamo ko rukometasi u Kataru).
Nazalost ovaj komentar je cista istina, zao mi je
Mesa je nediplomatski na ovo odregovao. trebao je samo da mu se zahvali za dosadasnji doprinos reprezetaciji. ovako je stavio do znanja da nema plan B, Uposte je bilo amaterski racunati na nekoga ko je se vec javno oprostio od reprezentacije. Nadam se jedino da ce Mesa brze uciti ovakve fore od Papeta jer ovaj je slicne pravio do kraja.
Ja trenera i logike, cuj ključni igrac Bože sacuvaj
Ja bih racunao na Bolica.
pa safet susic ce sada da igra nije mu islo kao selektoru :D
Miske 10 Reprezentacija Bosne i Hercegovine kakvu jos dugo nece imati... necemo jos dugo imati ovakvog razigravaca.... Hvala za sve i sve najbolje....
miske hvala ti na svemu.
Joj Meša koji si ti lafinaš.
ti si prespavao zadnje dvije godine izgleda.....svaka cast Misimovica al gdje ces sada racunati na njega da ti odigra 3 put po 15ak minuta?
Svaka cast Misketu. Ali ako je penzioner trebo biti glavni igrac kod nas, onda blago se nama.