Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar to vec nije pocleo od jucer, Djuric i Medunjanin, danas isto dva do tri imena ocekujem
Idemo po prvu pobjedu i nastaviti s tim ritmom do kraja
Hajde da nesto rascistimo. SElekcija igraca, samo je prvi zadatak selektora od bar jos 50 njih. Nadam se da i Mesa to zna, jer ako ne zna, mrka kapa.
ZOVI DJURICA I MAHMUTOVICA !!!!!!
Druze, medju 23 igraca treba da bude najvise 3, tesko 4 spica. A tu vec imamo kvalitet koji je ispred 28-godisnjeg Mahmutovica. Deficitarni smo sa jednim kreatorom, ili ispred zadnja 4 kako bi Pjanic zaigrao iz Dzeke, ili iza Dzeke s Pjanicem ispred zadnja 4. Ili da Medunjanin pokaze veci angazman. A fali nam i desni ofanzivni, sad kad Hajrovic ne igra puno, a raja ne gotive, mozda i s razlogom, Svena Susica. Mahmutovic na desnom boku? Kakav je tu? MOze li se dokumentovati? :o))
Ako si pogledao bilo koju Hajdukovu utakmicu onda Slinu Svena nneces zvati.Znas ti Mesa dobro da mali veze nema a ako ga pozoves isti si olos ko i Safet
Trazimo desnog beka i desnog ofanzivnog. KO?
Navijaci BiH, fudbalski amateri, dozovite se pameti. Igraci koji igraju u Ligi prvaka ili u Ligi UEFA-e ili u Ligama 5-ice, sa jednom nogom bolji su od ovih ostalih.
Mesa, znas li formaciju u kojoj trebamo, pardon, u kojoj MORAMO igrati? :o))
ISKRA IZ STOCA MOŽE DOBITI ANDORU.
Ti se slabo razumijes u danasnji nogomet. I vrlo si prepotentan. Bez pokrica. Ozbiljno to mislim. :o))
Namjerio se junak na junaka.
koliko ce vam trebati da i bazdarevica glavu usporedite sa glavom nekog sisara iz reda papkara? prvi potaz? kladim se da cete vec nakon austrije traziti njegovu smjenu,pogrdna imena frktati ce odsvakud..ma vi ste takvi
cuj 23 do 26 igraca...ovaj konta da je u martu evropsko prvenstvo.
odose ti ovce za brdo.trk za njima kani se fufbala i interneta.nije to za tebe.muzi ovce.
cobane posto su ti ovce?
ko ce prenositi ove tekme? Da li se moze online gledati? pozz
Samo mi nije jasno KO STOJI iza Vršajevića???????????????????????????????????
Valjda svi stoje, jedino ga Besic moze stici po brzini.
derbi začelja sa andorom.
Meša, neka ne bude nedodirljivih i rodbine ! Zovi samo ko je trenutno u formi, bez obzira dje igraju. Pa nek rotiraju prema formi. Ako to znaci da ne igra Dzeko, nek ne igra. Bez ljutnje. Kad bude u formi igraće.
Prijatelju, Dzeko kad nije u formi u City-u, u Premiershipu i Ligi sampiona dakle, u superformi je za ove koji igraju izvan lige petice. To su sasvim razliciti nivoi. Razlicite klase. Kao da poredis skodu od 1600 kubika sa BMW om od 2000 kubika kod koga treba promijeniti ulje i provjeriti ubrizgavanje goriva.
Ako ne bude Tina i Avdije na spisku, jos necu preuzeti nijednu ekipu,rece Pape!