Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje si strucnjak?? Stavio Ibisevica da igra a covjek nije trave osjetio 2 godine i to samo na treningu... Treba nam cdntralni playmaker, a ne dva napadaca
Andora je uvijek bila, a i sad je evropski kolos koji hara, pali i ruši sve na što naiđe na evropskim stadionima. Andoru je strahovito teško pobjediti. Ako BiH danas dobije Andoru, znači da je naša reprezentacija u samom vrhu evropskog fudbala, i da navijači s pravom terebaju biti ponosni što imaju reprezentaciju koja se može nositi i sa takvim divovima kao što je Andora. Peh protiv Belgije bio je tek pitanje sportske sreće i lošeg horoskopa.
#serešmeša
Cuvajte loptu i pazite se Andora ima odlicne igrace u napadu.
Ma ne seri...
nemoj zafrkavat Meša, ja konto da se trebamo NADMUDRIVAT s Andorom na domaćem terenu...