Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj klix je okupiran Ustaskom i Cetnickom djecom..... Samo naprijed Bazdarevicu, dobit ces aBd jos jednu priliku za kvalifikacije za svjetsko!
Htio bih ovom Kikseru i Edibu da uputim jednu cestitku. Spomenuo bih kolo srpskih (vlaskih) sestara. Zanju oni a i svi ostali vlasi-vlahadija u kojem kontekstu ja njih spominjem....
Makni cetnika iz reprezentacije Bazdrevicu. On je kriv za sinosnji poraz, ne moze on igrati prije Sunjica ili Bicakcica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molba da se prestane srat na Vranješa. Momak je veći dio meča odigrao dobro, skrivio glup penal, a kod kornera on uopće nije trebao čuvati Felainija već neko jači i viši (Kolašinac). Te priče ''četnik'' su vam debilne. Dok god igra srcem za reprezentaciju i bori se da pokaže da je kvalitetan, za njega ima mjesta. Bolje da se riješimo VELIKIH BOSANACA I HERCEGOVACA (Spahić, Mujdža, Ibišević, Hajrović, Medunjanin) koji dvije godine nisu odigrali kvalitetan meč za BiH.
Nek me podsjeti neko šta su gore nabrojani igrači uradili dobro za reprezentaciju od pobjede nad Litvanijom 2013. godine. NIŠTA. Veliko NIŠTA!!!
Još poruka velikim ''patriotama'': BiH je država triju konstitutivnih naroda. Zbog neke jebene tetovaže iz mladosti ga stavljate na stup srama, a bolji je od onih u koje se kunete, a koji su kao domoljubi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Makni cetnika iz reprezentacije Bazdrevicu. On je kriv za sinosnji poraz, ne moze on igrati prije Sunjica ili Bicakcica.
Mesa, svaka cast! Sa trenerske strane sve je napravljeno kako treba 100%. Kapa dole. Igracima je sve bilo jasno i trudili su se maksimalno. Mozda smo u jednom trenutku trebali povuci Pjanica, a naprijed gurnuti Medunjanina cisto da zbunimo njihovu sesticu koja je uglavnom striktno cuvala Miralema. Ali... Igraci su ti koji moraju paziti na prekide i drzati koncentraciju. Oni su ti koji ne smiju ciniti takticke i teknicke greske, a sinoc ih je uz primljeni prvi go i nakon njega bilo. I jos nesto. Tesko se vaditi protiv Belgije na Hejselu. Tesko! Cak i onim najjacim.
lako je biti general poslije bitke
Najgore kad sami sebe zajebes, nas kosta nasa Berzobrastina svi nesto hoce.Bazdarevic je tesko raditi nemamo igraca, koji imaju kapctete Repreztacije nista necemo napravti jer moramo se boriti za made igrace.
Hahahahahaha cuj primili jeftine golove, e moj dobri bazdarevicu mi nikad losiju utakmicu nismo odigrali, posjed lopte nam je bio 35% sinoc, to je sramota, nazalost Malta ima bolju i konkretniju igru od nas, realno tuga je sto takav imbecil sjedi na klupi nase svetinje, dovedite konacno nekog normalnog trenera. #MESAODLAZI
ako vec pitas ko bi mogao doci, realno niko od tih koje si naveo, nijedan nije dovoljno dobar a ovi stranci su skupi, ali zasto ne amar osim (iako ga licno ne volim), Bajevic, Vaha, i duga je lista nasih strucnjaka, uglavnom ima izbora.
Kenane, ti lupetas!
PJANIĆ JE NULA IGRAČ-TO GOVORIM IMA 5-6 GODINA
Ti si budala. Osim toga nisi vidio da je Pjanic gotovo cijelu utakmicu imao flastera u Belgijskoj sestici. Pjanica je tad trebalo povuci ispred stopera, a gore gurnuti Medunjanina ili cak Mumeta. Cisto da ih se razjebe.
Sta je, opet ne kontas? Tebi se ne moze pomoci. Na zalost!
Mislim da mi imamo problem i u sportu ko i u politici,Igraju oni multikulturalni a ne oni koji zasluzuju znanjem i kvalitetom,Kod nas povovo pocela ona suplja "daj kojeg hrvata i srbina pa makar i izgubili samo da se vidi da smo ko eto gradjanska fina drzava koja spaja i ujedinjuje.To tako ne ide,Zato je i postavljen Bazdarevic koji je "mekan "iz provincije i lako se "obradi"Zivim vani i to se tako vidi iz aviona
Imaš li ti kakvog tog svog novog talenta pa da nam ka izrekneš ovdje javno?
Cekaj bolan... Pozvao si Princa koji je istjeran u Njemackoj... pa zoves ove sto i ne igraju.. neka, ali daj molim te pitaj tog trenera Rome kako igra Pjanić kod nejga a kod tebe ne moze da dobije loptu? ima neka caka garant, ne moze Medunjanin voditi loptu pa svi vide da ce Pjanicu onda dodati.. to moras malo gledati.. a iskreno, nemamo igre a nemamo još izgrađen mentalitet da ides na pobjedu i kad igras na strani... super je i ako budemo cetvrti.. mi smo bas tu negdje..
Cim sam vidio da Lulic ne moze meda vise, znao sam da je gotovo.. A Lulic je dao sve od sebe nije coik avion... Kakav si selektor ako nedostatke ekipe prebacis na jednog covjeka
Pa p'cka ti materina
Jepem ti jeftine golove da ti jepem. Imal ijedan drugi izraz. Najlakše je reći JEFTIN GOL i oprati se. Đe agresivnost, kako se Hazard može šetati po vrhu šesnaesterca, Felaini sam skakati na 7 metara itd. itd?????
Hazard se seta i u Engleskoj, a i u Ligi prvaka gdje igraju daleko bolji igraci od nasih. Eto vidis. Bas u tome i jeste problem. 😃
Hazard je u najlošijoj formi u posljednje tri godine, ni sjena igrača iz prošle sezone, čak ga je i Specijalni javno kritizirao. I protiv nas je bio loš, ali jebeno opuštanje i manjak agresivnosti dovedoše do glupavog penala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro jutro Mehmede.A ko je stavio Vranjesa koji je napravio dvije grube greske,ja?
Ko radi taj i grijesi. :o) Jedino Pape nije radio a grijesio je gdje je stigao.
...sa tri pobjede do kraja kvalifikacija, idemo u baraž...mislim da Izrael nema tu snagu da iz tri utakmice" (Wels, Cipar, Belgija) izvuče 5 bodova...ipak imaju teži raspored do kraja nego mi...a i u baražu treba da imamo sreće jer će po svemu sudeći tu biti Turska, Rusija, Ukrajina, Norveška ali i Slovenija, Albanija i Škotska...sa svim njima možemo da se nadigravamo...a nekako bi bilo zanimljivije kroz naći se kroz baraž na Euru...
Mesa je pravi trener kod njega se emocija jednostavno osjeti pape je u 4 utakmica sa 2 ok remija hajmo reci i 2 teska poraza nase sanse sveo na minimum jer smo znali da nam ostaje ova najteza tekma protiv Belgije,valjda cemo se plasirati u baraz nece biti lagano ali imamo pravo se nadati,samo da nismo protiv Kipra zijanili sve bi dobro bilo !