Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trpi ti Spahiceve gluposti i nered u ekipi i nadaj se dobru krenuo si Papetovim stopama imal iko muda da postavi stvari na svoje mjesto???
Samo strani trener koji ce im *** majku na tecnim europejskim jezicima.
nije istina ja ne zamjeram Mesi na losoj igri nego što kasnjenja na okupljanje nagrađuje stavljanjem u prvi tim ja stvarno volim i postujem Vedu ali on nije dao go godinu dana ne možeš njega staviti u igru u kljucnoj utakmici za kvalifikacije jedina repka gdje se kroz reprezentaciju traži forma za matični klub to jednostavno nije normalno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ocekivati od repke gdje 50% pozvanih igraca nisu starteri u svojim ekipama ili uopste ne igraju? Budemo realni, mi nikad necemo pobjedit neku ozbiljnu ekipu. Pa da sad je i Albanija to uradila protiv Portugala, a mi ne mozemo takav rezultat nikad jer imamo strah u sebi. U Belgiji smo se predali prije utakmice i tek se otvorili malo kad je bilo prekasno i Belgija povela. U modernom fudbalu nema cekanja. Ili idi na sve ili se pomiri sa nicem.
Nema ništa od ovog drugorazrednog selektora velika greška saveza je što nisu izabrali Prosinečkog za selektora.
CHMOLJO MAGARCINO!
Biti ce Mesa i Dzeko i Begovic i zavrsit ce karijeru i nece ih biti ali ove gamadi na klixu nece nestati nikad .Pustite ba covjeka neka pokusa Baraz i da se plasiramo ako neuspije neka ide ili noga kao Papetu pa da.
Zasto ovaj Medunjanin stalno zavrce ovaj sorc, pa ako voli svoje noge toliko nek ide na modnu reviju a ne da glumi hokej igraca po terenima!? Imam osjecaj da je ovo nasa posljednja generacija koja nas moze odvesti na jedno veliko takmicenje, zato trebamo uzivati i pamtiti ovu generaciju. To govorim jer jednostavno nemamo pomlatka nikakvog, ja nisam odavno cuo da se i jedan nas mladi igrac probio i da igra kao standardni prvotimac u jednom klubu od lige petice osim Besica.
Cim on poziva na oprez proti jednog trivijalnog tima, mos' mislit onda kako mi stojimo po kvaliteti. Ali ja stvarno ne razumije medije koji prate svaki korak reprezentacije a u biti nismo ni trecerazredna ekipa. Izludise jadan narod samo.
Moramo poečeti da pobjeđujemo ozbiljne ekipe, i to je činjenica. Ne možemo na Euro ako se patimo s prosjekom kao što je Izrael, Kipar i sl.......pa naši igrači su većinom iz liga petice, nije bitno koji klub, a vuku se po terenu. Ma daj ba....Lulić razdera teren za Lazio, a Pjanić je naš novi Salihamidzić što se tiče repke. VELIKA NULA.
Kako to mislis "moramo??" Pa nemere se k..urc...em o gloginje.
Iz dvice u nulu ko kuca! Stavicu zadnji petobanak
u pravu si
To sto je suskavac svojom taktikom napravio, ni Guardiola nemoze popravit...
Tipicna izjava trenera sa ovih prostora, odmah je jasno i kakav je trener.
Novinari,portali trebaju prestat dizat u zvijezde nasu ekipu u igrace,dosta pisanja lazi i ostalih gluposti,treba priznat da smo ispod prosjeka i da se iz temelja stvari trebaju mjenjat,zahvalit se Spahicu,Ibisevicu,odmah,ostali koji kasne na okupljanje trebaju znati da su treci razred igraca,tipa Medunjanina,dovest autoritet za selektora i pocet praviti profi ekipu,ovo je preslaba ekipa za iole ozbiljan fudbal
...i igrace,pardon
potpisujem od rijeci do rijeci
AMATERI.....
Vas mi je preko k...ca u svakom smislu
ZNAČI MOŽE I BOD
Hajmo sad kada smo rastereceni, rutinski uzeti ove tri utakmice... Jbg upropastio nas Sajo... ovi prvi smjesni, Velsu svakako vise nece trebati i Kipar jedno dva razlike...