Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto svi pljujete po Safetu a Mesa kao neki opasan trener... zivi bili pa vidjeli
imas pravo sto si pozvao veliki broj igraca i jos ces zvati ali ove sto kasne na okupljanje pod hitno uvesti sankicje bez obzira koje mora se postovati selektor i pridrzavati datih termina
pa do 2 sata trebaju doc . čitaj malo
realno ovaj centar u zenici kvari atmosferu u reprezentaciji. pod hitno neka se vrate gdje su i prije bili, pa mozda opet pocenmo pobjedjivati.
Realno... sanse su skoro nikakve da se plasiramo nakon sto je Safet odradio svoje. No, nije samo to, nego nasi reprezentativci su u ogromnoj depresiji u svojim klubovima, dosadno im sjedit na klupi i gledati ostale kako igraju. Ozb, forma nam nije vise 0 nego je -20,431.
Nije valjda u trenerci otiš'o na izložbu?
Znači ko se god bude zajebavao sa repkom Meša tjeraj ih odma iz repke dok se ne izvinu, bio Džeko ili ko već.... Vaha bi ih već pola otjerao...
Hercegovanac najvece sranje od svi PAPE -BH LEGENDO sa velikim OSIMOM na celu jedini spas sve ostalo sranje u koloru
znaci trend se prati :)
bogami ja skontah ibiševića i salihovića sinoć u city pubu
Sretno zmajevi....Trznite se malo, pa da uskočimo u taj baraž, bar.....